Forlenget påmeldingsfrist til UKM, tirsdag blir det forestilling

Forlenget påmeldingsfrist til UKM, tirsdag er det forestilling. Til venstre Tor Moltu og ytterst til høyre kulturskolelærer Jan Åge Kolstad

NAMDALSEID

UKM – Ung Kultur Møtes er et offentlig kulturtiltak for ungdom mellom 13 og 20 år og det arrangeres hvert år over hele landet. Deltakere fra 10 år kan delta på Lokale arrangementer, men de kan ikke gå videre til regionmønstringen før de er 13 år. Tirsdag var 4-10 klasse samlet i amfiet i nyskolen på Namdalseid der UKM-mentor Tor Moltu fra Namsos var og pratet om og ufarliggjorde UKM. Han viste to videoer fra sørdelen av Trøndelag.

– Det er aldri noe negativt med UKM. Jeg har hatt ansvar med å arrangere dette i Namsos i 20 år, fram til 2015, og er med enda. Nå skal vi synliggjøre UKM her på Namdalseid skole så i dag får noen av dere ei T-skjorte og blir ambassadører for UKM her på skolen. Så skal dere si: «Jezz, æ synes UKM e kjempekult». Start tidlig med å delta på UKM da får dere være med på flere slike arrangementer. Bli med på lokalmønstringen og kjenn på det å mestre noe, følelsen av å stå på scenen og få applaus tilbake, sier Tor.

Det er per i dag 5 påmeldte med 3 innslag til UKM på Namdalseid noe som gjør at påmeldingsfristen forlenges.
– For at flere skal få sjansen til å melde seg på UKM har vi forlenget søknadsfristen til torsdag 5.mars klokka 23.59. Informasjon om UKM har vi hatt i Melkrampa og elevene har fått med skriv heim uten den store responsen. Tirsdag 10.mars inviteres det til kombinert UKM- og kulturskoleforestilling i nyskolens amfi klokka 18. Det blir ei flott forestilling og den er gratis, sier kulturskolelærer Jan Åge Kolstad.

Påmelding til UKM: ukm.no/namsos-ukmnamdalseid/ eller til Jan Åge Kolstad.

UKM er en møteplass for ungdom og kultur der man skaper noe sammen. Her kan man vise fram det man brenner for, det være seg band, instrumentale innslag, fotokunst, kunst, sang, dans, ja det er bare å melde seg på og vise at UKM er kjempekult.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonseVær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*