Jula er unnagjort og rakettene skutt opp; vi starter på et nytt år med blank skriveblokk

GODT NYTT ÅR

NAMDALSEID

Vi håper fortsatt å kunne gjøre Lokalavisa #fjordtilfjord.no like interessant som den har vært i 2018.

Det har vært et spennende år med mange lokale saker, store og små, som man ikke har kunnet lese annet sted enn i #fjordtilfjord.no. Mange fine og spennende turer har det vært og jammen ble det ikke en tur til Jøa også. På Statland har det skjedd mye og der er de nå ferdige med arbeidet etter raset. Her er ny asfaltert gang/sykkelveg mellom Sagvika og Statland Brygge, ny asfalt ved Statland Pensjonat og ny asfaltert «gate» i Sjøtrøa.
Ellers har det vært mye kultursaker, historiske saker, en del sport, leserinnlegg og næringssaker har det også blitt. Vi oppfordrer flere til å sende inn leserinnlegg med bilder, ikke lange innlegg, men det kan være noe man har opplevd og ønsker å dele med andre.

Nå er det bare å starte på 2019 med blank blokk og nye blyanter. Det er mange store spennende ting som skjer; Namdalseid songlag blir 100 år, bygging av ny skole som blir ferdig etter høstferien, Hundseth mølle bygger ny produksjonslinje og det er flere nye store flotte fjøs å besøke. Og ikke å forglemme et veldig spennende kommunevalg til høsten.
Så blir også ny Fv17 som er beregnet ferdig i løpet av 2019, ny bru kommer allerede nå fra Kina til Fosdalen Industrier i Malm.

Vi oppfordrer lag og foreninger til å ta kontakt med oss når det skjer noe på arrangementsfronten.
Med dette ønsker vi alle våre lesere, abonnenter, annonsører og sponsorer et riktig

GODT NYTT ÅR

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse