Mandag var det skolestart; – æ gle mæ æ å

Rektor Arne Magnar Bratberg og kontaktlærer Hanne Siri Høgden ønsket elevene velkommen til skolestart; første rekke fra venstre; Aleksanders, Olav, Ane, Louise, Alde og Erling. Bakerst fra venstre; Vilde, Frida, Samuel, Magnhild, Hanna Marie og Christian

NAMDALSEID&STATLAND

Da er skolene i gang igjen og det er slutt på sene kvelder og late morgenstunder. Mandag var det full fart på Namdalseid og Statland skole. Klokka 09.30 var det skolestart for 12 spente førsteklassinger ved Namdalseid skole.

Elevene og foreldre ble ønsket velkommen av rektor Arne Magnar Bratberg.

– Ønsker dere hjertelig velkommen til skolestart og jeg er sikker på at dere gleder dere. Jeg er også ny her ved skolen og føler meg heldig som får starte her. «Æ gle mæ æ å», åpnet Arne før han hadde navneopprop.

Kontaktlærer Hanne Siri Høgden tok imot elevene og alle måtte de stå på ei rekke. Etter åpning var det en runde i skolen før de spente førsteklassingene igjen møtte foreldrene i skolens amfi.

Ingen i første klasse
Ved Statland skole var det også skolestart, men her var det ingen i første klasse. Uansett om det ikke er skolestartere så er skolestartdagen like viktig for alle. Det å møtes igjen etter sommerferien og å starte på et nytt skoleår i en ny klasse. I alt er de 19 elever fordelt på 1.-10. klasse.

Skolestart ved Statland skole uten førsteklassinger, men en viktig dag for både elever og lærere, foran de tre yngste, fra venstre Martine og Kasper i tredje klasse og Anete i andre. Til høyre, i sort og hvitt, rektor Solgunn Ekker

– Her er det 8 elever i U-trinnet, 4 i M-trinnet og 7 i S-trinnet. Det er godt å komme i gang igjen, men vi har jo korona litt «baki der» og opprettholder smittevern med god handvask og spriting. Undervisninga går som normalt og nå på tirsdag tar vi en tur ut i det fri. Må nytte med når været er bra, sier rektor Solgunn Ekker.

Stjerten
Barna i Stjerten barnehage hadde også sin første dag og de fire guttene der var fullt opptatt med trehjulssyklene. Det var fullt kjør og nesten ikke mulig å få til et fellesbilde. Når de skjønte hva som skulle foregå ordna det seg. Etterpå var det ingen som hadde bremsa på. Her blir det mange flotte aktive dager framover.

Blide syklister og ledere i Stjerten barnehage, fra venstre Aagot Hatland, Edvard, Filip, John Arthur, Magnus og Susann Havn.

 

Førsteklassing Hanna Marie syklet sammen med mamma Kristine til skolen første dagen.

 

Vilde og foreldrene Christina og Arnt Erik foran skolen.

 

Aleksanders ønskes velkommen av kontaktlærer Hanne Siri.

 

Elevene i ungdomstrinnet ved Statland skole klatret til topps, øverst Julius, Jakob, Arnold, Matheus, Odin, Alinda-Sofie, Vår, Angelina og lærer Tuva.

 

Så var det fritt fram og full fart med trehjulssyklene.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse