Etter 43,5 år i butikken går Ellin inn i pensjonistenes rekker

- Takk for innsatsen i 43 år, driftssjef i Coop Midt-Norge Olav Morten Ressem takker avtroppende butikksjef Ellin Setter

NAMDALSEID

Hun skulle bare jobbe i Namdalseid samvirkelag ei kort tid da hun startet i februar 1981, men har nå vært både i samvirkelaget, Coop marked og nå i Prix i 43 år. Siden 2008 har hun vært butikksjef da det fra 1.april ble Coop Steinkjer for senere å bli Coop Midt-Norge.

– Etter et åtte ukers butikk-kurs fikk jeg jobb her i Namdalseid samvirkelag i februar 1981. Jeg skulle være her bare ei kort tid, men ble å fortsette over sommeren og fikk full stilling som nybegynner, smiler Ellin Setter.

Hun nevner bestyrere som Oddvar Ovesen og Oddleiv Bratberg som gode ledere i Samvirkelaget da hun startet sin karriere på en butikk som hadde absolutt alt. Ellin ble selv butikksjef i 2008 og har drevet godt sammen med en stødig og trivelig stab. Fredag var Ellin sin siste arbeidsdag på Coop Prix Namdalseid og hun blir pensjonist på heltid.

– Lykken til med pensjonisttilværelsen, hilser ansatte. Fra venstre Elin Bolkan Vold, Marit Ravlo, Gustav Wiggen, Bård Erlend Solum, Emil Slørdal og Endre Dolmseth. Foran fra venstre driftssjef i Coop Midt-Norge Olav Morten Ressem, Ina Egenes, Linn Gystad Sundvik, Ellin Setter og Tone Breivik.

 

Du har trivdes med jobben i lokalbutikken på Namdalseid?

Etter å ha jobbet her i 43 og et halvt år så må jeg jo ha trivdes. Klart jeg har det! Det har vært en fin jobb og jeg har hatt gode lagspillere, ikke mye utskiftinger. Det er en stabil, trivelig og stødig gjeng, sier Ellin.

– Hva gjør du som pensjonist?

– Tror ikke det blir bare late dager nei. Vi har jo barnebarn, hytte og båt og et rom med mye strikkegarn så tidsfordriv blir ingen problem. Så liker jeg å gå turer i skog og mark, smiler avtroppende butikksjef Ellin Setter.

Coop Midt-Norge viste å sette pris på veteranen og det vanket gode ord, blomsterhilsen og bløtkake. Kake og kaffe ble innatt sammen med ansatte og driftssjef i Coop Midt-Norge Olav Morten Ressem.

– Coop takker deg for hele 43 års innsats. Det er mange kolleger og kunder som kommer til å savne deg i butikken. Unner deg ei fin pensjonisttilværelse, nå kan du styre hverdagen selv, sa Olav Morten og overrekker blomsterhilsen.

Påtroppende og avtroppende butikksjefer, Tone Breivik og Ellin Setter.

Etter Ellin kommer det selvsagt ny butikksjef og nyansatt butikksjef på Prix Namdalseid er Tone Breivik.

–  Jeg har jobbet i Prix Beitstad i 11 år så Coop kjenner jeg godt. Jeg storgleder meg, og det blir spennende her på Namdalseid. Utfordringer liker jeg, men her blir det en enkel overgang med stabile og trivelige kolleger, sier påtroppende butikksjef Tone Breivik.

Takk for innsatsen sto det på bløtkaka fra Coop Midt-Norge.

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse