Helga feiret sin bursdag nummer 99

Helga Volden feiret sin 99-årsdag med familie og venner. Her er bak fra venstre Oddrun Volden Vikan, Trine Beate, Knut Inge, Sindre, Theodor, Espen, Torunn, alle Volden og Tor Ivar Volden Haugen. Andre rekke f.v. sittende på huk Ole Martin Volden Haugen, Tor Helge, Marthe m/Adrian, Magne og Lars Christian Volden Haugen m/Casper. I midten «bursdagsbarnet» Helga med tippoldebarnet Emil i fanget, t.v. tippoldebarn Matheo og t.h. Alvin

NAMDALSEID

Søndag var det stor bursdagsfeiring der Helga Volden var i sentrum. Familie og venner var samlet på Dagsenteret på Namdalseid helsetun for å feire den spreke og blide Helga Volden. Og man må vel si at det er en flott og stor familie som satte pris på mor, svigermor, farmor, oldemor og tippoldemor. Helga kan se på sine flotte etterkommere som teller sju barnebarn, 16 oldebarn og 5 tippoldebarn og et er i vente i slutten av mai. Ikke rart at jubilanten holder seg i god form!!

Selv om føttene ikke er helt gode så var lysten til en dans til stede, Torunn tok med farmor Helga på dansegolvet og det ble en liten stoldans til stor glede.

Inspirasjon
– Farmor Helga har vært og er en stor inspirasjon for meg. Hun har vært som mor nummer to og hun er en god samtalepartner og vi prater om alt mulig. Hun er glad i oss alle og er forbilde for oss. Hun er ei dame med stor ståpåvilje. Musikk har alltid vært i heimen og mange av etterkommerne har blitt gode musikere. Farmor er på Facebook og messenger og hun til og med ringer via messenger, flott dame, sier barnebarn Torunn.

Vi gratulerer med de 99!!!

Helga setter pris på å ha så mange flinke musikere i familien.

 

Familieorkester, fra venstre Knut Inge, Sindre, Tor Helge, Magne, Marthe Jønnum Volden og Torunn Volden. Torunn spiller på fiolinen som farfar Helge brukte.

 

Det er ikke bare musikere i familien Volden, søsknene Marthe og Espen er flinke turnere og er med på landslaget.

 

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse