Nå åpner SommerBUA

MN Vekst skal låne ut sommerutstyr på SommerBUA på Samfunnshuset. Fra venstre: Mohammad Almorestani, arbeidsleder Terje Hjalmar Hatland og avdelingsleder Terje Austeid. (Foto:Ole Morten Melgård / Namsos kommune)

NAMSOS

SommerBUA holder til i det som tidligere var den lille kinosalen på Samfunnshuset i Namsos. Gratistilbudet åpner mandag 1. Juli og skal holde sommeråpent mandager fra klokka 10 til 14 og onsdager fra klokka 17 til 20.

BUA er en nasjonal ideell organisasjon som jobber for at barn og unge skal få mulighet til å prøve flere og mer varierte aktiviteter. Det gjør BUA ved å gjøre det enklere for deg å låne utstyr til sport og friluftsliv

– Gratis utlån av idretts- og friluftsutstyr er flott for å kunne gi flere mulighet til å delta og på den måten forebygge utenforskap. Denne ordningen bidrar til inkludering og økt deltakelse i helsefremmende aktiviteter, uavhengig av folks privatøkonomi, sier Brit Randi Sæther Pedersen, virksomhetsleder for innbyggertorg og frivillighet i Namsos kommune.

MN Vekst driver BUA

Namsos kommune har inngått samarbeid med MN Vekst som skal drifte BUA Namsos. BUA er en nasjonal ideell organisasjon som jobber for at barn og unge skal få mulighet til å prøve flere og varierte aktiviteter.

– BUA blir en god greie for MN Vekst og det vi holder på med. BUA er et samfunnsnyttig tiltak og betyr samtidig fine arbeidsoppgaver for våre folk, forteller Terje Austeid, avdelingsleder for produksjon på MN vekst.

Sommerutstyr i midlertidige lokaler

BUA Namsos skal kun midlertidig holde til i det som tidligere var den lille kinosalen på Samfunnshuset i Namsos. Etter hvert flytter BUA inn i bygningene til dagens Kleppen barnehage. Dette skjer først etter at Kleppen barnehage har flyttet ut og blitt en del av nye Høknes barnehage.

– Det blir typisk sommerutstyr som vi låner ut nå. For å låne utstyr må man enten komme innom eller ta kontakt på telefon eller e-post, det er foreløpig ikke mulig å booke utstyr på nett, opplyser Terje Austeid i MN Vekst.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse