Like før vi skriver Namsos kommune, mange er spente, men Eidbygg er vi

NAMDALSEID

Ved midnatt og etter at rakettene er skutt opp er Namdalseid plutselig en del av Nye Namsos. Ikke at det kommer brått på, men det er jo i alle fall vemodig at man ikke lengre kan skrive Namdalseid kommune. Men det er en overgang, her er noen som hadde meninger, ønsker og håp om akkurat det å komme inn i ny kommune.

Ingjerd Enoksen
– Vi har vel vært forberedt på det ei stund, men må innrømme at jeg er jo litt spent. Spent på hvordan Eide vil bli behandlet når diverse beslutninger skal tas. Jeg håper selvsagt at vi får beholde bassenget, det er viktig og vi er mange som ønsker det. Vi blir kanskje mer positive til å kjøre nordover til Namsos når bommen kommer.

Gro Hoffmann
– Er jo spent, redd for å miste tilbud til barna. Her på Eide er det mange som er flinke til å arrangere og få til noe for barn og ungdom. Vi har jo frivillig vært med på å bestemme at det skulle bli ny kommune, men likevel vi er jo spente. Vi er også spente på hvordan det går med Statland skole om elevene må til Namdalseid skole. Alle er vi glade i bygda vår, her har vi det bra med ny skole, straks, og masse fritidstilbud. Det er et sterkt og aktivt idrettsmiljø her, både sommer og vinter. Vi vil alltid være Eidbygger!

Sollaug Kolstad
– Jeg er spent på hva som blir annerledes. Vi er alle glade for at vi har et flott helsetun som fungerer bra på alle måter og en ny flott skole som snart er ferdig. Alle er vi vel litt spente, vi gikk jo inn for sammenslåing og vi blir jo færre og færre så å stå alene hadde blitt vanskelig. Det blir bedre med flere folk i en større kommune. Heldigvis ser det ut til at vi får beholde Melkrampa. Vi satt en kveld for å finne det høysete fjellet i Nye Namsos og vi kom fram til Grønnkleppen i Fosnes er 765 moh., men Øyenskavelen er nå fremdeles høyeste i Namdalseid med sine 787 meter over havet.

Gunnar Helbostad
– Vi vil nok ikke merke noen forskjell, Namdalseid henger med og vi vil jo alltid være Eidbygger. Vi er ikke lengre avhengig av å oppsøke kommunale kontor, vi kan jo gjøre det meste med søknader og diverse på nettet. Det blir vel så vi setter Namsos mer på kartet, men det for oss er det Steinkjer som er byen.

 

GODT NYTT ÅR!!!!!                 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonseVær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*