En litt annerledes skyttersommer

«Stang- og felthurtig» gir mange spennende dueller, her er t.v. Kristian Westvik Hansen og Kristoffer Walleraunet klare til duell

NAMDALSEID

Leserinnlegg fra Sanna Marie Sverkmo

Selv om årets Landsskytterstevne (LS) ble noe spesielt på grunn av covid-19 ble det likevel et meget vellykket LS for Snorre Sverkmo Julnes og Svenn Harald Hovd.

Siden LS ble avlyst for i år ble det i stedet arrangert «Hjemme-LS» rundt omkring i alle skytterlag. Det vil si at alle hadde muligheten til å skyte sitt program på skytebanen de hører til, og resultatene ble sendt inn og man ble rangert. Alle konkurrerte i sin egen klasse, akkurat som på LS.

Hjemme-LS startet noe trått da det midt under skytingen plutselig ble strømbrudd over større deler av bygda. Det som skulle være kvelden for de som skulle skyte på 100m måtte derfor flyttes til samme dag som de på 200m da vi ikke fikk fullført. Men humøret var det ikke noe å si på, til tross for strømbrudd og ikke fullført skyting.

Dag to gikk som det skulle, og alle fikk mulighet til å skyte sitt program. Det ble en hel dag med skyting både på 100m, 200m og stang- og felthurtig. Vi avsluttet det hele med mat og sosialt.
Det var flere av deltakerne som debuterte på sitt første LS:

Sander Ytterdahl var blid og fornøyd etter endt skyting.

 

Det var heller ikke noe å si på humøret til Sofie Gipling etter endt skyting.

May Kristin Brørs, Ingrid Kvernmo og Adrian Hovd deltok også på sitt første LS.

Snorre Sverkmo Julnes skjøt seg til en super pallplass i klasse rekrutt.

Snorre skjøt seg til en super pallplass i klasse rekrutt, som både er imponerende, men likevel ikke overraskende, med tanke på tidligere resultater skutt av denne karen. Like før vi arrangerte hjemme-LS var han blant annet sørover i landet og hanket inn gode plasseringer da han var på hele 17 stevner. Der deltok han på større cup’er som Våpensmiacupen, Fjøscupen, Jotunheimtreffen og Hallingdalcupen.
Det skal også nevnes at han var bare to innertiere unna 2.plassen på hjemme-LS.

Svenn Harald Hovd ble nummer 4 i sin klasse.

Svenn Harald Hovd ble nummer 4 i sin klasse, noe som også er meget sterk prestasjon. Men ei heller overraskende fra han, da han også var sørover og hanket inn seiere tidligere i sommer. Han deltok på Fjøscupen og Våpensmiacupen som er de to største cupene av de fire.

Gode prestasjoner
Andre prestasjoner fra sommeren som også kan nevnes er at veteranene våre Johnny Gipling, Venke og Willy Sverkmo ble samlagsmestere i lagskyting.
Snorre ble samlagsmester i klasse rekrutt og Svenn Harald ble nummer 3 i klasse 2.

Svenn Harald, Snorre og Willy deltok også på Nordenfjeldske 27.-29. august hvor alle tre ble klassevinnere i hver sin klasse! Det kan vi kalle en meget god avslutning på banesesongen!

Vi gleder oss nå til innendørs skyting utover høsten og vinteren, og håper på et mer normalt Landsskytterstevne neste år!

Snorre på «Stang- og felthurtig».

 

May Kristin Brørs venter på resultat.

 

Strømbrudd og stopp i skytingen, Ingrid Kvernmo til venstre og Sofie Gipling.

STEMNINGSBILDER:

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonseVær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*