23. april er Verdens bokdag

Fredag 23. april er Verdens bokdag, Nina Fjær og Marita Gripp har satt sammen spennende «boklykkeposer»

NAMDALSEID

Verdens bok- og opphavsrettsdag (Verdens bokdag) er en FN-dag som markeres 23. april. Denne dagen ble vedtatt av generalforsamlingen UNESCO i 1995. I Norge har man feiret Verdens bok- og opphavsrettsdag siden 1997 og den blir markert av bokhandlere, bibliotek og skoler i hele landet. Verdens bok- og opphavsrettsdag blir feiret i mer enn hundre land over hele jorden.

Biblioteka i Namsos kommune er intet unntak og på Namdalseid var de i dag, torsdag, i full gang med å forberede Verdens bokdag.

Hvordan forbereder dere fredagen?

– Vi har laget lykkeposer for barn, ungdom og voksne der låntakerne finner forskjellig typer litteratur. Det er lett blanding av bøker som vi mener vil fenge i de forskjellige aldersgrupper. Det er fra krim, tegneserier, fagbøker, opplevelser og politikere som har skrevet bøker. Dette blir bra og alle er velkomne til å låne en spennende bokpakke, lykkepose, sier Nina Fjær og Marita Gripp på Innbyggertorget Namdalseid.

Biblioteket er åpent fra klokka 08.00. til 15.30. De jobber etter gitte smittevernregler så det kommer til å bli en fin Verdens bokdag i morgen fredag.

 

 

Annonse
.
.

Støtt lokalavisa

Lokalavisa #fjordtilfjord er en gratis nettavis som er åpen for alle. Men hvis du liker dette tilbudet kan du vise din støtte gjennom å tegne et frivillig abonnement. Du kan også overføre enkeltbeløp: https://fjordtilfjord.no/mitt-abonnement/

For lag, foreninger og virksomheter er det mulig å støtte oss gjennom å bli sponsor eller sette inn annonser hos oss: https://fjordtilfjord.no/profiler-deg-i-lokalavisa-fjord-til-fjord/

Tegn frivillig abonnement her:

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
Setup fee 
Valgt abonnement  
Coupon discount (%s) 
VAT (0%) 
Total 

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER