Sommerleir på Langvassheimen

GRILL: Samling med grilling og hyggestund ved Langvatnet.

Uansett helsetilstand er Langvassheimen et yndet sted for alle, på fjellet er det trivsel. Forrige uke storkoste funksjonshemmede fra Namsos, Overhalla og Namdalseid seg med flott sommerleir.

For femte året inviterte Namdalseid kommune/Kløvertunet til sommerleir, og aldri har det vært så mange deltakere på ei trivelig leiruke på fjellet som i år.

– Det er kjempebra at det finnes et slikt tilbud i nærområdet. Her er det en spennende og fin plass og et flott tilbud for alle. Det er kjempebra å møte andre, og det er ikke alltid aktivitetene som teller, men fellesskapet er viktig, sier fagansvarlig Tone Aasbø fra Namsos.

Fiske og grilling
Dagene var fulle av aktiviteter som alle kunne være med på. En gå/sykkeltur til Heggdalslidammen med grilling av pølser, banan og sjokolade til dessert. Fiskelykken slo til, og det ble mye fisk til onsdagens grilling ved Straumen. Av aktiviteter var hestekjøring populært, natursti og felles grilling av ostesmørbrød på torsdag. Ikke måte på kosestund ved bålet, og i nydelig vær.

Støtter opp
Sommerleiren på Langvassheimen hadde det ikke vært mulig å drive uten god innsats av de mange ansatte fra forskjellige institusjoner og det å få bruke Langvassheimen og området omkring. Støtte og hjelp fra foresatte/foreldre og ikke minst hjelp fra kommunen. Denne uka har også stor betydning for ansatte, og det var stor deltakelse hele uka for hele 40-45 personer har deltatt hver dag. Torsdag kveld var det festaften med grilling, besøk av foreldre/foresatte og selvsagt levende musikk.

– Dette er et tiltak som er positivt for alle brukerne. Det er kjekt å ha et samarbeid på tvers av kommunegrensene og å kunne gi alle et flott tilbud på Langvassheimen. Økonomisk er det overkommelig med de aktivitetene de har, og de ansatte flytter arbeidssted en uke. Et slikt opphold betyr mye for alle som benytter det, og det er en fryd at kommunen prioriterer tiltaket, sier ordfører Steinar Lyngstad.

Tilstede fra Namdalseid
GODE HJELPERE: Fra Namdalseid kommune/Kløvertunet var disse tilstede, f.v. Julie Sæther Laupstad, Kari Brit Flenstad, Marit Lie, Hildbjørg Hopstad Dahl, Kristine Anzjøn Bratgjerd, Anne Grete Petersen og Oddgeir Derås. Bak Endre Mølslett.

 

Hesteskyss
HESTESKYSS: Fin tur med hest og vogn. Kusk er Margrethe Smestad fra Steinkjer med dølahesten «Nerhusblessa».

 

Trivsel
TRIVSEL: Alle hadde de trivelige dager på Langvassheimen.

 

Bløtt, men trivelig
BLØTT MEN TRIVELIG: Fiskegrilldag ved Finnvollvatnet.
(Foto: Kløvertunet).

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse