Livet – minutt for minutt

SPONSET INNHOLD – skrevet for Astri Hansen Juvik og Eilen Austli.

Bli med inn i en vidunderlig verden med tekst og bilder! Dette er en invitasjon inn til et skattekammer!

Boken ”Livet – minutt for minutt” som blir lansert 1. desember, er skrevet av forfatter Astri Hansen Juvik og lyssatt av fotograf Eilen Austli. Mange kjenner også sistnevnte som akupunktør, fysioterapeut, mindfulness-instruktør og qigong-trener. Astri på sin side er, i tillegg til å være forfatter og spaltist i Steinkjer-Avisa, utdannet gestaltterapeut og har egen praksis i Steinkjer. Tusenkunstneren er også grafisk designer – det er hun som har laget det lekre designet til boka.

Noen ganger møtes to gode hoder, og to gode ideer blir ett. Begge har drømt om å gi ut en bok, og sammen har de fått det til!

Med tekst og bilder som delvis følger årstidene, og som forteller oss at vi er bra nok som vi er, kan vi lene oss tilbake og ta det inn. Tekst og bilder går hånd i hånd. Der Astri har sine uttrykksfulle tekster, forsterker Eilen budskapet med bildene sine som kan formidle både humor, kjærlighet og kraft.

Når det er to terapeuter som har gått sammen om dette prosjektet så ligger det også tanker om hjelp til selvhjelp i bunnen. Astri og Eilen ønsker at alle lesere skal føle seg litt mindre alene. Tekstene handler om ting som skjer rundt oss og som er gjenkjennbart i hverdagen – altså noe vi alle kan forholde oss til.

Dette er nødvendigvis ikke en bok du leser fra perm til perm. Ta heller og bla opp på tema og les litt om det. Ta så en pause mens du fordøyer det du har tatt inn. Så kan du lese videre senere. Bildene kan du hvile øynene på lenge; De er både konkrete og fantasifulle. Hva ser du?

Eilen sier at alle bildene er tatt med mobilkamera, og vil på den måten vise hva som er mulig å få til når man har øynene med seg og leter etter lys og motiver!

I samarbeid med Embla forlag skal denne boken gis ut 1. desember. Det er mulig å forhåndsbestille boken, og frem til 1. oktober er lanseringsprisen kr 249,-. Etter denne datoen er prisen kr 299,-.

Boken bestilles på Embla forlags nettbutikk: www.emblaforlag.no/products/livet.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse