Kara-kaffe for voksne karer i bygda

”Er du kar og liker kaffe?” Det er frivilligsentralen og besøkstjenesten som spør om dette. De har nemlig arrangert kara-kaffe på Dagsenteret i ett års tid nå, og vil gjøre tilbudet enda mer kjent for karer i bygda.

Neste kara-kaffe er mandag 2. oktober. Svein Brørs som har ansvaret for organiseringen på vegne av besøkstjenesten sier at han har som mål at det skal komme 20 karer! Rekorden er hittil 13 karer, så det er godt på vei mot målet.

På vårsesongen hadde de også en høne i kurven. Da var det Eva Aune som var vertinne for karene.

Besøkstjenesten er et samarbeidsprosjekt mellom frivilligsentralen, Røde Kors, menighetsrådet og pensjonistlaget. Noen forbinder kanskje besøkstjenesten med besøk til enkeltpersoner, og her i Namdalseid driver besøkstjenesten i tillegg flere gruppetilbud. Blant annet sittedans, leseombud og bakedager.

Og så er det altså kara-kaffen. Svein forteller at dette kom igang fordi noen mente at det er vel og bra med strikking og baking, men hva synes voksne karer er bra?!

Besøkstjenesten tok utfordringen og startet med kara-kaffe første mandagen i hver måned. Dette er et tilbud til voksne karer i bygda, og besøkstjenesten tilbyr også skyss hvis noen trenger det. Ring Grete på telefon 905 73 084 så bringer hun beskjeden videre til Svein.

Svein vil takke Grete på Dagsenteret for god tilrettelegging. Kaffen er traktet og kaffebrødet er satt fram når de kommer kl 16.00.

Svein forteller videre at praten sitter løst, og temaene blir til etter hva karene starter å prate om. Det kan være både mimring og samfunnsaktuelle tema. Alle kan bidra med det de vil.

Så er du kar og liker kaffe; Ta turen til Dagsenteret mandag 2. oktober kl 16.00!

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse