Minnemarkering 22. juli, «Vi må ikke glemme»

Minnemarkering i Namdalseid kirke 22.juli, «Vi må ikke glemme» (Foto: SveToreKo)

NAMDALSEID KIRKE

Torsdag var det markering over hele landet at det er ti år siden terrorangrepene 22. juli. Det var minnemarkeringer rundt i Namsos kommune, hovedarrangementet var i NTE arena, men mange kirker i distriktene var åpne. Hit kunne man komme for å tenne et lys eller bare ha en stille stund for seg selv eller ta en god prat med andre oppmøtte.

Slik var det også i Namdalseid kirke og klokka 12.00. ringte kirkeklokkene i fem minutter over hele landet. Det var stille i kirka. Etterpå leste diakonarbeider Siv Hilde Bulling ei bønn fra Preses, denne ble lest over hele landet 22.juli. Litt fra den flotte bønnen:

«Evige Gud, vi ber om styrke og tru og før oss inn på den veg som skaper trygge hjem rundt oss. Tenn ditt lys og ditt håp for alle som er offer for vold, terror og krig i vår verden. Takk for lys til de vi har elska og de vi har mista. Vi vender våre hjerter til Gud».  

Lystenning ved minnemarkeringen i Namdalseid kirke.

 

 

 

Annonse
.
.

Støtt lokalavisa

Lokalavisa #fjordtilfjord er en gratis nettavis som er åpen for alle. Men hvis du liker dette tilbudet kan du vise din støtte gjennom å tegne et frivillig abonnement. Du kan også overføre enkeltbeløp: https://fjordtilfjord.no/mitt-abonnement/

For lag, foreninger og virksomheter er det mulig å støtte oss gjennom å bli sponsor eller sette inn annonser hos oss: https://fjordtilfjord.no/profiler-deg-i-lokalavisa-fjord-til-fjord/

Tegn frivillig abonnement her:

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
Setup fee 
Valgt abonnement  
Coupon discount (%s) 
VAT (0%) 
Total 

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER