Mye godt julelesestoff i Naumdøla Jul

Det tradisjonsrike juleheftet er nå ute for salg i lokalbutikken, i år utgis bladet for 74.gang

NAMSOS

Neste år er det jubileum for juleheftet Naumdøla Jul, da kommer årgang 75. Nå er nummer 74 ute i mange butikker i Namdalen og som vanlig med mye god lesing. Juleheftet utgis av Naumdøla Mållag og de har mange bidragsytere hvert år.

– Her finner du artikler, noveller, dikt, barnas side, historie om Fjøsnissen og mye annet å lese om fra hele Namdalen, ja fra kyst- til fjellstrøk. Ikke minst viser det seg at det er uro i Armoa på Vengstad Øvre, forteller skribent i juleheftet Bjørn Myrvold.

Diakon Astrid Gustad Angelus har skrevet ei fin julefortelling, boka om Hans Barlien er med, ei julehistorie fra krigen, Juleglede og jammen ei historie om en sykkel uten gir. Det er mye godt julelesestoff også i årets Naumdøla Jul.

 

 

Annonse
.
.

Støtt lokalavisa

Lokalavisa #fjordtilfjord er en gratis nettavis som er åpen for alle. Men hvis du liker dette tilbudet kan du vise din støtte gjennom å tegne et frivillig abonnement. Du kan også overføre enkeltbeløp: https://fjordtilfjord.no/mitt-abonnement/

For lag, foreninger og virksomheter er det mulig å støtte oss gjennom å bli sponsor eller sette inn annonser hos oss: https://fjordtilfjord.no/profiler-deg-i-lokalavisa-fjord-til-fjord/

Tegn frivillig abonnement her:

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
Setup fee 
Valgt abonnement  
Coupon discount (%s) 
VAT (0%) 
Total 

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER