Månedens blomst for februar

Månedens blomst for februar går til en hverdagshelt!

Hverdagshelter er noe av det samfunnet er avhengig av. Lokalavisa #fjordtilfjord vil gjerne hedre hverdagshelter. Hver måned dukker Marit Kolstad opp på døren med blomster til en av de nominerte. Blomsten blir gitt av Langøren Gartneri. Denne måneden er det Anne Gunn Lie som har fått besøk!

Anne Gunn er nominert av Marit Moe Lie som forteller at Anne Gunn alltid stiller opp og hjelper de rundt seg når ting er litt tungt. Hun har klippet plen, måket snø og ordnet opp når de i rundt har hatt mer enn nok med å takle hverdagen med sykdom, behandling og sorg. Nå hjelper hun også sin mamma som dessverre også har blitt syk. Samtidig fikser hun og ordner ting for sine brødrene mens de er ute på landeveien. Alt dette mens hun selv er på jobb og deltar på masse møter. Marit beskriver at Anne Gunn tenker på alle andre med små gaver. Hun viser meg blant annet puter hun har fått, roser og forteller at hun stadig får små ting som gleder. -Hun står på fra morgen til kveld og er selv så sliten når dagen er over at hun nesten stuper, forteller Marit Moe Lie. En skikkelig hverdagshelt.

Anne Gunn ble veldig overrasket da Lokalavisa dukket opp med blomster. -Det hadde jeg ikke forventet. Jeg tenker aldri på at jeg skal ha noe tilbake for det jeg gjør for andre. Jeg får dessuten mye tilbake i form av at jeg blir invitert på middag og lignende. Anne Gunn forteller også at hun synes hverdagene er vel så viktig som høytider. Ofte husker man og besøker hverandre, samt gir litt ekstra i høytider og ferier, men det er vel så viktig å gi av seg selv i hverdagen også, mener Anne Gunn bestemt. Vi avslutter derfor besøket med at vi er enige om at månedens blomst er et bra innspill i lokalmiljøet for det finnes så mange hverdagshelter rundt omkring som fortjener en blomst.

Vi fortsetter med å ta imot nominasjoner til månedens blomst. Ønsker du å nominere en hverdagshelt i ditt nærmiljø er du velkommen til å sende mail til maritskalmeras@gmail.com

Beskriv hvorfor akkurat denne personen fortjener månedens blomst, hvilken relasjon du har til vedkommende og hvordan du tror vedkommende vil reagere om han/hun får en blomst på døra.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse