Oppfriskings-kurs i bruk av hjertestarter

Repetisjonskurs i bruk av hjertestarter og førstehjelp (illfoto NRK)

NAMDALSEID

For noen år siden gikk LHL-Namdalseid til innkjøp av hjertestarter. Dette er et nødvendig instrument på alle treningsstudio og hjertestarteren har sin faste plass på LHL-Trimmen.

En ting er å ha en hjertestarter tilgjengelig, men plutselig kan det skje at denne må brukes. Da er det kjekt å vite hvordan den fungerer og hvordan man skal bruke den.
LHL har tidligere arrangert kurs i bruk av hjertestarter og førstehjelp. Nå er det tid for oppfrisking og det inviteres til oppfriskningskurs.

Kurset holdes onsdag 25. november klokka 16.00. i kafeen i Namdalseid samfunnshus og er åpent for medlemmer og eventuelt andre. Kurset har en varighet på cirka 2 timer.

Kursholder er Robert Buarø

Det blir kaffe og noe å bite i!

 

 

Annonse
.
.

Støtt lokalavisa

Lokalavisa #fjordtilfjord er en gratis nettavis som er åpen for alle. Men hvis du liker dette tilbudet kan du vise din støtte gjennom å tegne et frivillig abonnement. Du kan også overføre enkeltbeløp: https://fjordtilfjord.no/mitt-abonnement/

For lag, foreninger og virksomheter er det mulig å støtte oss gjennom å bli sponsor eller sette inn annonser hos oss: https://fjordtilfjord.no/profiler-deg-i-lokalavisa-fjord-til-fjord/

Tegn frivillig abonnement her:

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
Setup fee 
Valgt abonnement  
Coupon discount (%s) 
VAT (0%) 
Total 

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER