95 åring feirer med ABBA-musikk sammen med lokale sang- og musikkrefter

Namdalseid musikklag, her representert med leder i arrangementskomiteen Gunnhild Kaldahl og musikklagets dirigent Lars Erik Aalberg, inviterer til konsert med musikk fra ABBA

NAMDALSEID

«Thank You for the Music» er tittelen på Namdalseid musikklag sin 95-årsfeiring 8.februar i Namdalseid samfunnshus. Her byr de på musikk fra ABBA og de er ikke alene om denne konserten.

– Nå har Namdalseid musikklag akkurat fylt 95 år og vi ønsker å vise oss fram som noe mer enn et 17.mai korps. Vi har fått med oss Namdalseid songlag, et flott band, elever fra kulturskolen og flotte solister til en storslagen konsert der ABBA- musikk er på menyen. Her er utøverne fra 10 til 80 år, sier leder i arrangementskomiteen Gunnhild Kaldahl.

De startet planleggingen tidlig i fjor høst og de har hele tiden ønsket å vise fram det rike sang og musikklivet i bygda.
– Det er viktig å stå sterkt i bygda og å vise fram sang- og musikkglede for bygdafolket. Vi valgte musikk fra ABBA for den er det mange som kjenner til og har et forhold til. Og den er artig både å spille og  synge. Regner med det blir allsang undervegs, sier Gunnhild.

I tillegg til fellesnummer har Namdalseid songlag egne ABBA låter med solistene Marie Vanebo Sumstad og Ann Iren Fremo.

For å forberede publikum på kjente sanger nevner Gunnhild blant annet; «Knowing Me, Knowing You», «Money, Money», «Dancing Queen» og «Thank You for The Music».

– Publikum må regne med litt «trøkk» i salen, men slik skal det være. Konserten starter klokka 17.00. og den varer i cirka to timer med pause. Konferansier er Håvar Stenseth. Velkommen til ABBA-konsert, smiler Gunnhild Kaldahl.

– 70 tallet er GØY og vi GLEDER OSS MAX, skriver musikklaget på sin FB-side.

Solister til venstre Siv Merete Ressem og Bjørnhild Chatinka Sæther.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonseVær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*