«BlimE» i Norge = «SayHi» i verden

Årets BlimE-dans med elever ved Namdalseid skole

NAMDALSEID

NRK Supers vennskapskampanje fyller ti år i år. Torsdag danset barn over hele Norge sammen med barn fra Japan og ti andre land i Europa.

Internasjonal
I år er det ti år siden NRK Supers vennskapskampanje, BlimE, ble arrangert for første gang. De siste to årene har rundt 400.000 barn danset BlimE-dansen samtidig. I år blir det mange flere når Spania, Tyskland, Belgia, Kosovo, Tsjekkia, Ungarn, Litauen, Georgia, Slovenia, Italia og Japan også blir med på dansen.

I forbindelse med tiårsjubileet skaper nå BlimE en bølge av dansende barn over store deler av Europa samt Japan. I Europa og Japan har vennskapskampanjen fått navnet «SayHi», og torsdag 12. november kl. 12.00 danset barn sammen for tiende gang for å fremme vennskap og inkludering. I år er det første gang at sangen er oversatt til samisk.
Årets sang heter «Ser deg» og synges av Steinkjerbyggen Victor Sotberg.

Målet med BlimE er å fremme vennskap og omsorg for hverandre og torsdag deltok alle elevene ved Namdalseid skole med årets BlimE-dans. Det var start klokka 12.00. i et nydelig vær.

Litt av dansen……

 

 

 

 

Annonse
.
.

Støtt lokalavisa

Lokalavisa #fjordtilfjord er en gratis nettavis som er åpen for alle. Men hvis du liker dette tilbudet kan du vise din støtte gjennom å tegne et frivillig abonnement. Du kan også overføre enkeltbeløp: https://fjordtilfjord.no/mitt-abonnement/

For lag, foreninger og virksomheter er det mulig å støtte oss gjennom å bli sponsor eller sette inn annonser hos oss: https://fjordtilfjord.no/profiler-deg-i-lokalavisa-fjord-til-fjord/

Tegn frivillig abonnement her:

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
Setup fee 
Valgt abonnement  
Coupon discount (%s) 
VAT (0%) 
Total 

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER