1. trinn på Namdalseid skole arrangerte kafè til innsamling for Redd Barna

Foreldre og besteforeldre på kafé!

Onsdag 24.oktober, på selveste FN-dagen arrangerte 1.trinn ved Namdalseid skole Kafè til innsamling for Redd Barna og barn på flukt.

Vi inviterte foreldre og besteforeldre til en trivelig stund, der de kunne kjøpe seg kaffe, saft, boller og muffins. I tillegg hadde vi loddsalg.

På forhånd hadde elevene bakt boller og muffins, og de hadde laget fine plakater om dette med barns rettigheter. De hadde også gjort om klasserommet til en Kafè med pyntede bord og en kiosk de solgte fra. Hele s-trinnet ved skolen var også invitert til å bli med på innsamlingen. Noe som falt i god jord for hele skolen. Mange var innom og elevene fikk mye skryt for sitt arrangement.

Vi fikk sponset premier fra Rema 1000 Vika, Rema 1000 Amfi, Kiwi og Coop Namdalseid til loddsalget. Og vi samlet inn 3036 kroner denne dagen, som vi har sendt inn til Redd Barna.

Tusen takk til alle som var innom og som gjorde at vi fikk samlet inn mye til et godt formål. Dagen etter hadde vi bollefest av restene, der vi feiret hvor flinke vi hadde vært.

Hilsen 1. trinn på Namdalseid skole og kontaktlærer Dina Aarmo

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse