«The Sound of Music» med blandakor og trekkspillmusikk

Malm Trekkspillklubb og Sparbu Songlag under ledelse av Svein Kåre Haugen

MALM

Edelweiss, Climb Ev`ry Mountain, The Lonely Goatherd, Ohne Wort Jodler, Maria og Do-Re-Mi, jo da, her snakker vi Sound of Music. Levende musikk og sang fra den store filmmusikalen fra 1965 framført i vårt nærområde av flinke sangere i Sparbu Songlag og musikere i Malm Trekkspillklubb.

Vi benka oss sammen med i overkant av 100 andre tilhørere i store sal i Verraparken. Det var duket for «The Sound of Music» med kor og trekkspillmusikk. Mange timers arbeid hadde utøverne lagt ned til denne forestillingen, selve premieren. Og de sviktet ikke. Sparbu songlag og Malm Trekkspillklubb viste at de hadde kontroll på framføringen. Det var god balanse mellom musikk og sang, flotte bilder fra Tyrolerland og forestillingen ble en ren fornøyelse. All honnør til dirigentene Kirsten Knedal Andersen og Svein Kåre Haugen. Arrangementene til musikken fra «Sound of Music» er spesialarrangert for Malm Trekkspillklubb av Per Olaf Green fra Beitstad.

Denne forestillingen ble satt opp både i Verraparken i Malm og på Heistad i Sparbu sist helg. For dere som ikke hadde anledning denne helga; «The Sound of Music» blir å høre i Høvel’n på Dampsaga i slutten av januar.

Lyd og lys: Normann Storli
Bilder: Rolf Andersen og Kirsten Knedal Andersen.

Fornøyde dirigenter Svein Kåre Haugen og Kirsten Knedal Andersen.

 

Sangerglede og jodling.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse