Bli bøssebærer for Krafttak mot kreft!

Namdalseid mobiliserer til innsamlingsaksjon! Vil du være med å ta et krafttak 13. mars kl 15.00-19.00?

Krafttak mot kreft er en årlig innsamlingsaksjon i regi av Kreftforeningen. I år går pengene fra innsamlingen til forskning og til tilbud som kan gjøre hverdagen lettere for de som lever med senskader.

Aksjonsledere på Namdalseid er Gunnhild Kaldahl og Anita Anzjøn Brattgjerd. De oppfordrer eidbygg og statlendinger til å støtte opp om innsamlingsaksjonen og bli bøssebærere tirsdag 13. februar kl 15.00-19.00. De sier at hver enkelt bøssebærer bestemmer selv når hun/han vil ta runden sin innenfor dette tidsrommet. Og de som får besøk oppfordres selvsagt ta godt imot bøssebærerne!

Krafttak mot kreft skriver på sin hjemmeside at å leve er mer enn å overleve.
-”Hvert år får over 32.000 mennesker i Norge kreft. Moderne kreftbehandling redder heldigvis livet til mange. Faktisk overlever to av tre kreftpasienter i dag. Men både for overlevere og de som lever med uhelbredelig kreft kan den tøffe behandlingen ha en høy pris: De får senskader etter behandlingen, og livet blir ikke det samme som før de fikk kreft. For mange av de som overlever sin kreftsykdom, gjenstår kampen om å bli frisk.”

Derfor er temaet for Krafttak mot kreft i 2018 ”Senskader av kreftbehandling”.

De trenger din hjelp!

Du kan hjelpe ved å melde deg som bøssebærer hos Gunnhild eller Anita. Du kan også melde deg ved å ringe Servicekontoret i Namdalseid kommune på telefon 74 22 72 00 (mellom kl 08.00 og 15.30).

Gunnhild og Anita forteller at de som melder seg som bøssebærere vil få nærmere informasjon om den praktiske gjennomføringen.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=aduFujjslJI[/embedyt]

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse