Med Coop som arbeidsgiver i 50 år, nå er en æra over

Helene Westvik ønsker Ingunn Selen lykke til som ny butikksjef på Coop marked Sjøåsen

SJØÅSEN

Når rakettene er skutt opp og vi skriver 2018 er det tid for «vaktskifte» på Coop marked Sjøåsen. Butikksjef Helene Westvik slutter etter 50 år i koperativets tjeneste, ny butikksjef begynner 2.januar.

– Har du tid til en prat på en travel førjulsdag i butikken?

Hun skjønte nok hva jeg ville, men etter litt tenking så kom det; ok.

Helene Westvik har jobbet i 50 år med Coop som arbeidsgiver, men fra nyttår blir hun pensjonist.
– Jeg startet som 16 åring på Steinkjer samvirkelag sin filial på Hjellneset. Der var jeg i ett og et halvt år før jeg flyttet til Trondheim, der jobbet kjæresten Oddbjørn Aune i storbyen. I Trondheim jobbet jeg på Domus Lade i 2 år før vi flyttet hjem. Da begynte jeg å arbeide i Namdalseid samvirkelag på filial Korsen. Da skrev vi 1974 og der var jeg til 2001, sier Helene.

Butikksjefen i Sjøåsen har vært med på mange endringer i Coop, med nedleggelse av filial Korsen i 2001, sammenslåing med Coop Steinkjer og nå på våren 2017 fusjon til Coop Midt-Norge SA.

– Coop har vært en god arbeidsgiver og jeg har trivdes kjempegodt her på Coop marked Sjøåsen de siste 17 år. Her er det trivelige kunder som vet å bruke nærbutikken sin, og som gjerne slår av en prat når de er innom, smiler hun.

Lengre åpningstid

Butikksjefen lot seg lett rive med når noe ekstra skulle foregå på Sjøåsen. Gjennom flere år med julemarked, gode tilbud og lengre åpningstider når hun så at behovet for handel var til stede.
– Hadde noen ekstra lange dager under NATO-øvelsen i mars 2016 og likeså nå under byggingen av den nye kraftlinja som Statnett bygger. Mange kroatere er innom butikken og handler etter endt arbeidsdag. Dette setter de pris på, sier butikksjefen.

Nå blir du pensjonist, har du planer da?

Helene Westvik har tanker om det å bli pensjonist, men en ting er sikkert.
– Når jula er over og man får summet seg utover vinteren, da vet jeg at det blir mange turer til hytta vår i Furudalen. Vi liker å være på fjellet så mer tid i vakre fjellområder gleder vi oss til. Ellers så er jeg bestemor til fem så det blir jo mer tid til alt etter hvert, sier butikksjef Helene som har sine siste arbeidsdager på Coop marked Sjøåsen i romjula.

Ny butikksjef

Andre januar begynner Ingunn Selen fra Steinkjer som ny butikksjef på Coop marked Sjøåsen. Hun er heller ikke ukjent med Coop og kommer fra jobb som avdelingsleder Bolig, Obs! Steinkjer.
– Jeg har jobbet i Coop siden 2003, men ikke med kolonial og de utfordringer det måtte medføre. Det blir spennende å begynne i matbutikk med både varebestillinger og nye utfordringer, men mer nærkontakt med kundene. 2. januar er jeg på plass, og jeg gleder meg til min nye jobb, sier påtroppende butikksjef Ingunn Selen.

 

Det er slik kundene kjenner avtroppende butikksjef Helene Westvik, ved kassen og smilende, her sammen med butikkmedarbeider Hilde Nilsen. Kunde Harald Røthe kjøpte juleribbe.

 

Blide kunder støtter opp om nærbutikken, her er Helene sammen med t.v. Bjørn Flore, Anne Randi Mork og André Carlo Åsegg.

 

Påtroppende butikksjef Ingunn Selen får orientering i diverse rutiner angående varebestillinger av Hilde Nilsen.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse