FRA MOTVIND TIL MEDVIND

I forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse slipper Adrian Jørgensen låta Motvind på Spotify 10.oktober (Foto: Viggo Raju Lindquist Jakobsen)

Adrian Jørgensen

10.oktober er verdensdagen for psykisk helse. For artisten Adrian Jørgensen kjentes det i den forbindelse helt riktig å slippe sin nye låt «Motvind».

Adrian er kjent fra tv-program som The Voice, Melodi Grand Prix, Beat for Beat og Stjernekamp. Han er en av de som bestemte seg raskt for ikke å la dette året bryte ham ned og sette en stopper for musikkarieren. Han ville heller bruke tiden på noe konstruktivt, både for seg selv og kanskje for andre.
Adrian har så langt i 2020 brukt mye tid i Lydfolket Studio med å forme ny musikk. En av de låtene har fått tittelen «Motvind». Den er et resultat av samtaler mellom artisten selv og låtskriver Kenneth Aksnes. Den slippes samme helg som «Verdensdagen for psykisk helse». Sangen er skrevet både som selvterapi, men er også en håndstrekning til alle som bærer på mørke tanker. For alle kan slite med sitt.

– Vi har heldigvis kommet til en tid der psykisk helse ikke er et tabubelagt tema lenger, men fortsatt opplever jeg at folk kvier seg for å fortelle om personlige tunge stunder, sier bindalingen.

Han håper låten kan minne lytteren på at man ikke er alene med slike utfordringer, det finnes alltid noen man kan prate med.
Vi er heldige som bor i Norge, det er hjelp å få. La oss snu motvind til medvind, sier Adrian Jørgensen optimistisk.

Kontakt Adrian: 916 08 829 / ajnorway9@gmail.com

(I sammenheng med «Verdensdagen for psykisk helse», skal Adrian spille to konserter for Blå Kors i Kristiansand fredag 9. oktober. Lørdag 10.oktober er  låta «Motvind» ute på Spotify).

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonseVær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*