Presenterer musikk fra hele verden, sjøllaga rollespill og dans

Ungdomsskoleelevene inviterer til musikkveld i samfunnshuset

NAMDALSEID

Ungdomsskoleelevene ved Namdalseid skole har gjennom sine musikktimer i skolen jobbet fram et musikkprosjekt der målet er å vise fram musikk fra hele verden. Med dans, sang/musikk og bilder vil elevene ta publikum med på en eventyrlig rundreise.

– Det ble satt sammen grupper på tvers av 8.-9. og 10. klassetrinn hvor de skulle jobbe med musikk fra hver sin verdensdel. Temaet var mangfold, og de har skrevet rollespill som inneholder både alvor og humor, sier lærer Ann Jorid Resell.
Nå er elevene i fullt arbeid med å jobbe sammen programmet der både sanger, musikk, rollespill og danser skal bli presentabelt. Fredag kveld inviteres det til stort arrangement i Namdalseid samfunnshus klokka 19, åpent for alle.
– Kom og se ungdommer spiller, synger og danser og har det artig på scenen. De har jobbet skikkelig godt, og en sang har de også laget selv, sier Ann Jorid.
Etter et besøk under dagens øvelse så kan dette så absolutt anbefales. Observerte kongen så vidt, han dukker sikkert opp fredagen også, men hva han gjorde? Kom og få svaret.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse