Frivilligsentralen inviterer til informasjonskveld – våg å vær en venn!

Når kommunen nå skal bosette to nye syriske familier så ønsker Namdalseid frivilligsentral å hjelpe til med å koble nye bekjentskaper.

Frivilligsentralen inviterer alle som er litt nysgjerrige på hva de kan bidra med til informasjonskveld på biblioteket (hovedbiblioteket) tirsdag 5. desember kl 18.00-19.00.

Hensikten med kvelden er å informere og snakke om hva som kan være aktuelt å bidra med, og Monica på frivilligsentralen understreker at det er helt uforpliktende. Det er som sagt nok å være litt nysgjerrig for å komme for å få vite mer.

Kvelden er til for å besvare spørsmål fra de som vil vite mer, og så blir det opp til hver enkelt å vurdere hva som kan være passelig å bidra med. Det er flere som har vært engasjert i de syrerne som har bodd her et års tid, og kanskje har de noen erfaringer vi kan ta med videre.

Frivilligsentralen håper at det er noen familier som har lyst til å treffe noen av de syriske familiene, noen damer som vil treffe syriske damer, menn som tar med syriske menn på ting å gjøre, syriske barn som blir tatt med på aktiviteter osv.

Det dreier seg om å våge å være en venn! Alle må selv finne ut hva de trives med. Tanken er ikke at dette skal bli en oppgave som tar tid, men at det blir naturlig å be med seg noen på ting man uansett gjør. Eller bare ta en kopp kaffe eller gå en tur. Bonusen er at man får nye, gode venner!

Velkommen til uforpliktende info og prat på biblioteket 5. desember! (Biblioteket har kveldsåpent)

Våg å vær en venn!

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse