Julenisse, julegrøt, kaffebrød og heimlaga varer; det var Julemesse på Dagsenteret

Beboer på helsetunet Åsta Sund syntes det var mye fint på julemessa, - ikke at jeg tenkte så mye på handel, men artig å se på

NAMDALSEID

De har strevet og jobbet i lang tid til denne dagen på Dagsenteret, lørdag var endelig dagen med stor D kommet; Julemesse på Dagsenteret.

Strikkevarer i mange varianter, lugger og votter, broderier og mye flott handarbeid var det stor etterspørsel på. De har nedlagt et enormt arbeid for å få til denne julemessa, og mange dugnadskvelder har det blitt siden forrige messe.

– Det har blitt mange kvelder med forberedelser, og mange gode ideer har stadig dukket opp. Vi var til og med og hentet rakved ved Snåsavatnet og ellers har vi fått mye materialer rundt omkring. Det gledelige er at også mannfolka er med på forberedelsene til denne dagen, smiler Grete Helbostad.
Som vanlig er det mange beboere på helsetunet som bidrar med varer til julemessa, noe som skaper både engasjement og glede.

– Det bli itj jul uten julemessa her på Dagsenteret, sies det.

Julemessa på Dagsenteret er et flott arrangement der folk møter opp, nissen var på plass og solgte katta i sekken og kjøkkenet bød på både kaffe og julegrøt.

– Det var sikkert flere som besøkte julemessa i år enn tidligere år. Når folk viser slik interesse gir det oss alle her inspirasjon til å starte på igjen etter jul. Det er jo artig at det er slik rift om arrangementet her, og det gir gode penger til drift av Dagsenteret. Jeg priser hjertelig alle frivillige som alltid stiller opp, og takk til alle som bidrar med forskjellig handarbeid. Dette var en fin dag med mye folk, sier Grete Helbostad.

 

Mye fint handarbeid var de enige om, – t.v. Mary Grande, Mildrid Elden og Birgit Aunbakk.

 

Å jo da, de fant da saker og ting på messa, t.v. Siv Anette og Eldbjørg Helland sammen med Jorunn Rolstad.

 

Berit Anzjøn lot seg friste til en «katta i sekken pakke» fra nisse Viviann Pedersen.

 

Bjørnhild Lingen hadde lyst på heimbaka julekaffebrød.

 

De hadde mye å gjøre på kjøkkenet, Karin Engen, Grete Helbostad og Ragnhild Kaaby.

 

Kari Anne Elden var usikker på størrelsen, men uansett var det fint handarbeid.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse