Filmmusikk som tema når musikklaget inviterer til korpskonsert

Namdalseid musikklag inviterer til korpskonsert i samfunnshuset lørdag kveld, leder Monika Mehlum og dirigent Lars Erik Aalberg t.h.

 

NAMDALSEID

Forrige helg deltok både Juniorkorpset og Namdalseid musikklag i knivskarp konkurranse i Steinkjerspæll. Der deltok 11 voksenkorps og 9 skolekorps fra hele Trøndelag. Nå inviterer musikklaget til trivelig korpskonsert i samfunnshuset.

Konsert

Lørdag 11. november kl 1830 inviterer Namdalseid musikklag til korpskonsert i samfunnshuset, og de har invitert Skogn Hornmusikklag som gjestekorps.

– Både Juniorkorpset og musikklaget deltar og vi framfører musikken vi hadde på Steinkjerspæll. Der var temaet filmmusikk og vi presenterer blant annet musikk fra Mamma Mia av ABBA, Norske musikkspill, Jesus Christ Superstar og Olsenbanden. Juniorene spiller blant annet Idas sommervise og Jailhouse-rock, sier leder Monika Mehlum.
– Musikklaget har plusset på noen ekstra låter fra forrige helg, berre å gle sæ, smiler dirigent Lars Erik Aalberg.
Kaffe og kaker lover de.

Hva skjer framover?

– Julegrantenning ved butikken blir det som vanlig første søndag i advent. Etter en runde med fakkeltog i boligfeltet og ved helsetunet blir kaffe i samfunnshuset med litt underholdning og loddsalg. Nyttårskonsert i kirka i januar og etter den ingen opptreden før 17. mai. Vårkonserten står vi over neste år på grunn av at vi sammen med Namdalseid songlag skal arrangere et stort sang/musikkarrangement andre helga i juni som vi kaller KORMUS. Vårt sommerarrangement Baillslæpp i Ferja går som vanlig, forteller Monika.

Lars Erik står på som dirigent og han og alle i korpset har som alltid et ønske om å få med flere musikere. Nå inviterer de til en hyggelig lørdagskonsert med gjester, og de oppfordrer publikum til å ta en annerledes lørdagskveld med mye fin hornmusikk. Alle er velkommen.

Junior korpset og musikklaget deltok i Steinkjerspæll forrige helg. (Foto: Trude Eldnes)

 

Sandra Eldnes mottar diplom for vel utført konkurranse. (Foto: Trude Eldnes)

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse