Gammel oljebu ble til den flotteste «gapahuken»

Den gamle oljebua ved butikken er erstattet med en flott «gapahuk», Kari Porsanger håper noen vil leie denne til mindre sammenkomster

STATLAND

I løpet av sommeren har butikkeier Kari Porsanger på Statland vært litt sånn «riv ruskende gal». Det vil si hun har revet den utbrukte gamle oljebua på strandkanten og fått bygget en flott «gapahuk» med altan på tomta. Denne «gapahuken» ønsker Kari at folk vil leie til mindre sammenkomster/selskap.

– For mange år siden var det et forsamlingshus her på Statland som ble kalt for «Doinnerihopp». Kanskje jeg kan kalle dette huset det også selv om det ikke blir til store forsamlinger. Dette huset er åpent for leie av alle slag mindre aktiviteter og her er det panoramautsikt over Sør-Namsen. En bardisk finnes også, smiler Kari og viser fram «gapahuken».

Huset er plassert like ved den flotte småbåthavna og Kari har enda butikken åpen. Hun ønsker ikke å si noe om den nå, men her kan man handle ingredienser til det man trenger til et trivelig lag i huset «Doinnerihopp». Her er det innlagt strøm.

– Jeg håper jo at folk ønsker å leie dette til et trivelig lag med for eksempel kaffe og vafler og at de gjerne vil handle i butikken. Til huset er det tilgang også for de som er avhengige av rullator og rullestol. Det er koronavennlig og her kan man også «slenge i baren», sier Kari Porsanger.
Ønsker man å leie huset «Doinnerihopp» er det bare å ta kontakt på telefon; 996 33 198.

Herlig panoramautsikt over Sør-Namsen.

 

Flott altan som har tilgang for rullator/rullestolbrukere, Kari og May slår av en prat.

 

Her kan man «slenge i baren»!

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonseVær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*