Invitasjon til trivelig treff for voksne damer i bygda

Namdalseid besøkstjeneste inviterer voksne damer til trivelig dametreff på gammelbiblioteket mandag 9. april kl 12.00-13.30.

Besøkstjenesten har mange populære aktiviteter, og nå starter de opp med en ny aktivitet for voksne damer i bygda. De kaller det «kaffe-ring», og det skal være et uformelt treff for damer som har lyst til å treffes for å prate litt og drikke kaffe.

Det er besøkstjenesten som står bak kara-kaffen som arrangeres på dagsenteret første mandag i måneden kl 16.00. Nå som kara-kaffen har blitt etablert og er såpass populær, så synes besøkstjenesten at det er på sin plass å ha et tilsvarende treff for damer.

Solfrid Skevik og Brit Staven organiserer dette på vegne av besøkstjenesten, og de forteller at dette er for alle som har lyst til å ta turen innom for prat og kaffe, og påpeker spesielt at man trenger ikke kjenne hverandre fra før for å bli med. Hvis du føler at du gjerne skulle truffet flere folk enn du gjør i dag så er dette en kjempefin mulighet!

Besøkstjenesten er et samarbeid mellom frivilligsentralen, Røde Kors, pensjonistlaget og menighetsrådet.

Siden dette er første gangen så ønsker besøkstjenesten å vite hvor mange som kommer. Det er derfor påmelding innen fredag 6. april. Påmelding skjer ved å ringe servicekontoret på telefon 74 22 72 00 eller Monica på frivilligsentralen på telefon 479 00 191.

Hvis noen trenger skyss så ordner besøkstjenesten det, si fra ved påmelding.

Solfrid og Brit håper at dette er et kjærkomment tilbud til damer i bygda, og gleder seg til mandag!

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse