LHL-Trimmen er ikke bare treningsstudio, skotthyll og øksekast snart i gang

Annonse
Styret i LHL-Trimmen, f.v. May Berg, Kåre Heggdal, Sigmund Lie, studieleder Torbjørn Tinglum og leder Jostein Moe. Sittende t,v, Aud Sverkmo og Vigdis Gystad

NAMDALSEID

LHL-Trimmen på Namdalseid gjør mer enn å legge forholdene til rette slik at folk kan trene i et velutstyrt treningsstudio. Nå er det like før sommeraktiviteter ute tar til.

– I treningsstudioet er det treninger for damer og herrer mandager og torsdager fra klokka 10-13. Ellers er treningsstudioet åpent hver dag fra klokka 06.00-23.00 for de som har brikke. Hver mandag er det åpent 18-20 med vakt og mulighet til å kjøpe brikke og fornye abonnement, sier leder Jostein Moe.

Øksekast
På mandagens styremøtet ble det orientert om forskjellige aktiviteter som LHL-Trimmen driver og skal være med på.
– 1.mai starter vi opp igjen med skotthyll og øksekast. Disse aktivitetene var svært populære i fjor sommer, og vi ønsker alle interesserte velkommen på Lensmannsgården tirsdager fra klokka 16. Kaffepause og sosialt samvær hører med, sier lederen.

Årets Sommeridyll blir i år arrangert 7.juli på Lensmannsgården, og LHL stiller der med både hyller og øks. Den populære sommerturen til LHL-Trimmen er i år båttur ut til Nordøyan sammen med LHL i Namsos. Det ble stor pågang med påmelding og lista ble full bare på noen dager.
– Vi har reserveliste, men kan ikke love at man blir med, sier Jostein.

Hjertestarter
I LHL sitt trimstudio finnes det en hjertestarter som vaktene på Trimmen vet å kunne betjene. Alle skal føle seg trygge under trening.
– Vi har hatt opplæring på bruk av hjertestarteren og nødvendig førstehjelp. I tillegg til vår starter finnes det enda to i kommunen. LHL-Trimmen har oppfriskning i førstehjelp annethvert år, forteller leder Jostein.

Samarbeid
I fjor høst hadde LHL et samarbeid med Namdalseid pensjonistlag der Carsten O. Five var foredragsholder og både arv og testamente var i fokus. Til høsten håper styret å få til et slikt samarbeid igjen da med temaet hjerteflimmer.
-Dette er et aktuelt og interessant tema da det er mange som plages med flimmer, kanskje uten selv å vite om det. Vi får høre med en aktuell lege og se hva det fører til utpå høsten en gang, sier Jostein Moe.

I et trimstudio som blir mye brukt må man holde treningsapparater i god stand og noen apparater må noen ganger skiftes ut. Etter en runde blant romaskiner, tredemøller og andre apparater har de ansvarlige kommet fram til at en romaskin og en tredemølle skal selges og skiftes med nye.

 

Skotthyll og øksekast starter 1.mai på Lensmannsgården. (Bilde fra Sommeridyll 2017)

 

 

Støtt Lokalavisa #fjordtilfjord

Klikk her for å tegne frivillig abonnement og støtte Lokalavisa #fjordtilfjord.

Du kan også støtte oss ved å overføre til konto eller med å bruke Vipps.
Konto: 1506.05.48029 Vipps: 514950

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

Annonse
.
.

Annonse