Korona eller ikke; etter ti år er «Baill-lotteriet» like populært

Fredag var det trekning i «Baill-lotteriet» og hovedgevinstene var det disse tre som trakk, fra venstre Øyvind Hegstad, Jonathan Davidsen Fohn og Endre Mølsleth

SJØÅSEN

For tiende året har Namdalseid musikklag lansert sitt verdenskjente «Baill-lotteri» og fredag ettermiddag var det trekning av store premier. Selv i disse koronatider og andre året med «koronatrekning» så er lotteriet like populært.

– Vi har i vår solgt 885 baller og det er kjempebra for alt salg er gjort via Face-Book. Vanligvis foregår trekningen i elva Ferja ved Staven med mye folk, konsert og salg av grillmat. Dette er andre året vi foretar trekningen på land, i hagen til Anita Anzjøn, men dermed ikke sagt at det ikke er vatn her, smiler Monika Mehlum som er med i komiteen for lotteriet.

Trekning
Til å foreta selve trekningen hadde de engasjert «The Trækkers» bestående av medlemmer i musikklaget. Hele seansen ble sendt direkte på FB. Alle de nummererte ballen ble plassert i et stort basseng og da var det opp til «trekkemaskinen» å finne vinnerne. Her skulle trekkes 8 nummer på 500 kroner, 2 x 1.000, 1×2.000, 1×3.000 og hovedpremien på 7.000 blanke kroner. De utvalgte trekkerne skulle entre bassenget på forskjellig måter og med bind for øynene. Verst gikk det utover sekkehopperen, han havnet på magen i det våte element. Hvem som skulle trekke hovedpremien skulle avgjøres mellom far Thor-Amund Davidsen Fon og sønnen Jonathan. Dette med en kortleik der vinneren etter tre beste kort skulle trekke vinneren, Jonathan gikk seirende ut av duellen.

– Det var stor rift om ballene i starten av salget i år, så dabba det litt av og siste tida har det vært litt sånn sporadisk. Men uansett dette har gått kjempebra og 885 baller har vi solgt. Vi takker alle for støtten også i år, så håper vi å kunne ønske velkommen til Ferja neste år, sier en fornøyd Monika.

Her er PREMIELISTA for årets «Baillslæpp»:

1. Premie – Oliver Boholm –   7000,-
2. Premie – Bjørnar Elden –    3000,-
3. Premie – Solrun Holien –    2000,-
4. Premie – Steinar Opdahl –  1000,-
4. Premie – Steffen Storli –     1000,-
5. Premie – Karianne Berg –     500,-
5. Premie – Steinar Opdahl –    500,-
5. Premie – Steinar Opdahl –    500,-
5. Premie – Karin Silset –         500,-
5. Premie – Jan Fuhre –            500
5. Premie – Anne Line Davidsen – 500,-
5. Premie – Hilde Gystad –       500,-
5. Premie – Eleah Staven Adsen – 500,-

 

Nå er det andre gangen Baillslæppet er holdt på land, men medlemmene i musikklaget finner alltid nye måter å foreta trekningen på. «The Trækkers» var dagens «trekkemaskin», f.v. Jonathan Davidsen Fon, Øyvind Hegstad, Endre Mølsleth, Atle Opdahl, Thor-Amund Davidsen Fon og Ann Helen Kolstad.

 

Her trekkes!!

 

Sekkeløp mot vannbad, går det bra da?

 

Måtte bli magaplask, men vinnerball ble det med i retur.

 

Ann Helen har plukket opp sine to vinnere.

 

I kampen om å trekke hovedgevinsten, var det Jonathan som van(n)t over pappa.

 

Der er førstepremien i boks!

 

– Rett trekning, sier Ann Karin Lingen, Brit Randi Sæther Pedersen og Monika Mehlum.

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse