Vaksinering i sommer

Namsos kommune skal vaksinere innbyggere gjennom hele sommeren. Vi vaksinerer på NTE Arena i Namsos sentrum

NAMSOS

Namsos kommune har laget en foreløpig oversikt over når ulike aldersgrupper kan regne med å bli innkalt til vaksinering i sommer. Oversikten er en prognose og kan endre seg om kommunen mottar færre eller flere doser enn antatt.

Namsos kommune skal vaksinere innbyggere gjennom hele sommeren. Vi vaksinerer på NTE Arena i Namsos sentrum. Invitasjon til vaksinering kommer som SMS fra Helsenorge eller telefon fra Namsos kommune.

Når blir det min tur?

Basert på antall vaksinedoser som kommunen regner med å få hver uke, har vi laget en oversikt over hvilke uker ulike aldersgrupper kan regne med å bli innkalt. Oversikten er en prognose og kan endre seg om kommunen mottar færre eller flere doser enn antatt.

Vi oppfordrer alle til å takke ja til tilbudt time, og gjøre dette så raskt som mulig etter at tilbudet er mottatt. Hvis tidspunktet ikke passer ber vi deg gi beskjed om dette raskt slik at andre kan få plassen din.

Sommervaksinering Antatt uke for vaksinering av ulike aldersgrupper basert på at vi mottar 770 doser i uka.

Vaksinegruppe Aldersgruppe Planlagt uke
8 55-59 Uke 26
9 50-54 Uke 26
9 45-49 Uke 26 og 27
10 40-44 Uke 27 og 28
10 18-24 Uke 27, 28, 29 og 30
11 35-39 Uke 30 og 31
11 30-34 Uke 31 og 32
11 25-29 Uke 32 og 33

 Sommer og korona

Skal du ut å reise i sommer? Da ber vi deg laste ned appen Smittestopp til din telefon. Slik hjelper du smittesporerne, og du får beskjed om du har vært i nærheten av registrerte smittede som også bruker appen. Du finner appen der du vanligvis laster ned apper.

Namsos kommune ber alle følge koronarådene også i sommer – hold avstand, vask hendene, nys i albuen og hold deg hjemme om du er syk.

Informasjon om koronavaksinering i Namsos kommune

Smittestopp

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse