Fornøyd med kampen tross tap på hjemmebane

Namdalseidspillerne gjorde en god kamp selv med tap 4-5 mot Bindal/Kolvereid2, her jubler Andreas Kaldal etter å ha satt ballen i mål

NAMDALSEID

Da er fotballsesongen i gang for fullt og herrer senior på Namdalseid er ferdige med de tre første kampene. Første kampen var hjemme mot Bangsund med resultatet 1-2, andre kampen var borte mot Egge og der ble det seier til Eidbyggene, 1-2.

Bråstart
Fredag kveld var det igjen hjemmekamp på Namdalseid Idrettspark og motstander var Bindal/Kolvereid2. De ble til slutt for sterke for Namdalseid, men Eidbyggene ga seg ikke uten kamp.
Laget fra Bindal/Kolvereid2 ga spillerne fra Namdalseid et lite sjokk helt i starten.
– Gjestene har mange raske og gode spillere som vet å få med seg ballen framover. De fikk jo en knallåpning der de scoret to mål i løpet av de første fem minutter. Da ble vi liksom hengende etter helt fra start, sier trener Geir Ingvaldsen.
Han legger til at spillerne hans spilte knallbra de siste tjue minuttene av første omgang, og det var bare uflaks at  ballen ikke gikk i mål flere enn en gang.
– Det kunne like godt blitt både to og tre mål med alle de sjansene vi hadde, sier Geir.

Fornøyd
Andre omgang var de nok like gode begge veger, men spillerne fra Bindal/Kolvereid2 var både raskere og hadde ballen og målet på sin side. Det må sies at seniorene fra Namdalseid gjorde en kjempekamp, kanskje trykket framover ble litt tamt etter at gjestene ledet med tre mål etter spilte 70 minutter, 2-5 sto det da. Det heter kanskje å våkne opp, for Eide fikk et mål og et straffemål innen 80 minutter var spilt. Da øynet de sjansen og satte inn et skikkelig trykk, men uten at det hjalp noe. Sluttresultatet Namdalseid – Bindal/Kolvereid2 ble 4-5.
– Selv med hjemmetap kan man være fornøyd med kampen. Det var veldig mye bra spill, jeg er fornøyd med det spillerne gjør på banen i kveld, gjestene var bedre, sier trener Geir Ingvaldsen.

Målscorere: Mattias Kaldal 2 mål, Andreas Kaldal og straffemål med Knut Bernhard Thorsen.
Neste hjemmekamp for 6.divisjonslaget på Namdalseid blir 21.mai, 6. juni blir det nabooppgjør mot Beitstad.
Møt opp og hei fram «gutan» i gult og svart, kampstart klokka 20.00.

Alle kjempet godt, her har veteranen Bernhard Thorsen kranglet til seg ballen.

Målvakt Marius Lie Ingvaldsen hørte ballen i nettmaskene fem ganger.

Namdalseidspiller Mattias Kaldal er så kjapp at gjestelaget passet ekstra godt på han. Han scoret to ganger.

Så nærme utligning, men ballen gikk over helt i slutten av kampen.