Bygdakaféene er igang igjen etter sommerferien

Det blir bacalao til middag på Namdalseid tirsdag 4. september kl 13.00-16.00.

Frivilligsentralen driver to populære bygdakaféer. En på Namdalseid og en på Statland. Nå har det vært sommerstengt, og frivilligsentralen vil meddele alle i bygda at nå åpner de igjen!

Namdalseid

På Namdalseid er det middagsservering første tirsdag i hver måned, så her er det rett på med middagsservering. Tirdag 4. september tilbyr de hjemmelaget bacalao og byggrynskrem til middag. Her kan man spise så mye man vil for 150 kroner. Barn koster kr 50.

Middagen er klar kl 13.00, og de har åpent frem til kl 16.30. For de som har lyst på litt kaffe og vaffel så er det mulig fra kl 11.00, men det er ingen lunsjbuffet før middagen.

Videre blir det lunsjservering hver tirsdag kl 11.00-14.00 som vanlig.

Statland

På Statland åpner kaféen på Statland pensjonat med lunsjservering torsdag 6. september, og åpningtiden er som vanlig kl 11.00-14.00. Den første tirsdagen skal de diske opp med koldtbord, og da kan man regne med både røkt laks, reker, godt kjøttpålegg, salat og brød. Og selvsagt mye trivelig selskap!

Priser for lunsj på Namdalseid og Statland

Pris for lunsjbuffet er kr 110,-. For den prisen kan man spise så mye som man vil, og det inkluderer kaffe og vaffel. For de som ikke er så sultne, og bare ønsker kaffe og vaffel koster det kr 35,-.

Her går det altså an å bli god og mett for en rimelig penge.

For å se hva som står på menyen framover går det an å sjekke frivilligsentralen sin oversikt på denne linken: www.namdalseid.org/meny.

Frivilligsentralen oppfordrer folk i bygda til å legge turen om bygdakaféene!

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse