Mange tok utfordringen og møtte opp til «Ny driv på Statland»

Gutta fra «HotSpots» fra Namsos hadde en heldag + på Statland fredag, her er de foran butikken sammen med mange andre, t.v. Mats Sellesbakk, Bjørn-Martin Edvardsen og Espen Kristiansen

 

STATLAND

En promoteringsvideo til markedsføring av Statland skal lages, og fredag kveld ble innbyggere og tilreisende på Statland oppfordret til å møte opp til felles dugnad.

Og folket møtte opp og firmaet «HotSpots» fra Namsos filmet, dronefilmet og tok masse bilder. De hadde startet tidlig på dagen og gjorde en runde i hele området i Statland.

Dette gjøres som en del av prosjektet «Ny driv på Statland» og prosjektet er initiert av næringsavdelingen til Namdalseid kommune, MNS Utvikling. Målet er å vitalisere Statland slik at området igjen blir attraktivt for fastboende, hytteeiere, næringsliv, båtfolk og andre turister.

– Jeg er både rørt og meget godt fornøyd med oppmøte og innsats av folket som bidro til folkeliv på land og sjø, sier prosjektleder for «Ny giv på Statland» Rina Skjæran i Midtre Namdal samkommune Utvikling.
Nå gjenstår gjennomgang av veldig mange filmsnutter og bilder, klipping, tale, tekst og musikk, noe som «Hotspots» allerede er i gang med.

– Deretter vil filmen bli promotert i inn – og utland i sommer. Vi håper at i løpet av høsten vil det være nye eiere av både butikken og restauranten, og at flere har fått øynene opp for Statland som bosted, feriested og et fantastisk reisemål, sier Rina Skjæran.
Nå jobbes det aktivt med å få til drivstoffanlegg for båter, og med nye gjestebrygger og oppgraderte veger ligger alt til rette for å igjen å få vitalisert Statland.
– Følg med på Facebooksiden «Ny giv på Statland» for oppdateringer, sier Rina.

Statland småbåthavn er tatt i bruk.

 

Mats Sellesbakk og Espen Kristiansen klare til «skudd».

 

Kamera går: – Der kommer han jammen med skøyta, så bra!

 

Skøyta til Stig Finnanger blir beundret av en ung tilskuer. Fredag kveld var det mange fine motiv for å promotere Statland.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse