Overrasket vinner fikk kulturprisen på Glada`n

Gratulerer med kulturprisen 2017 til Anita Anzjøn Brattgjerd, vel fortjent. Ordfører Steinar Lyngstad delte ut prisen

NAMDALSEID

Anita Anzjøn Brattgjerd ble på lørdagens Glada`n arrangement tildelt kulturprisen for 2017 i Namdalseid kommune. Kulturprisen deles ut til enkeltpersoner, lag eller andre som har gjort seg fortjent til en utmerkelse for spesiell eller frivillig innsats gjennom mange år. Prisen for 2017 ble holdt hemmelig helt til den skulle deles ut på lørdag.

Kulturprisen i Namdalseid kommune ble første gang delt ut i 1988 og har siden blitt delt ut 23 ganger. Kommunen har tradisjon for å legge en bred tolkning av kulturbegrepet til grunn i sin vurdering av kandidatene. Prisen blir tildelt for god innsats innen frivillig arbeid.

Om prisvinneren 2017 står det:
– Prisvinneren har gjennom oppvekst og voksenliv vært aktiv innenfor ulike kulturelle aktiviteter i bygda. Det er som utøver, trener og tilrettelegger både for barn, unge og voksne. Prisvinneren har selv vært aktiv innen idrett som barneidrett, handball og svømming og er aktiv innen korpsbevegelsen i bygda og andre aktiviteter i regi av ungdomslag. Gjennom alt dette har personen lagt ned en stor frivillig innsats gjennom mange år.

– Namdalseid kommunes kulturpris for 2017 tildeles Anita Anzjøn Brattgjerd, opplyste ordfører Steinar Lyngstad på Glada`n på Eide.
Prisen består av 5.000 kroner, et trykk av kunstneren Carol Comiskey og blomster.

– Jeg er gledelig overrasket. Overveldet over at jeg skulle få prisen, det er jo så mange som jobber mye i frivilligheten. Jeg deler prisen med alle sammen, det er jo så givende å jobbe sammen med så mange frivillige. Skjønner det ikke helt, det går nok en stund før det går opp for meg dette, smiler en rørt Anita Anzjøn Brattgjerd.
Hun tok ikke fri fra det frivillige arbeidet denne lørdagen heller, det var jo gladag og musikklaget hadde en bod der hun mer enn gjerne hjalp til i.
Lokalavisa fjordtilfjord gratulerer. Vel fortjent!

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse