Musikkteateret «ELVEBLEST» med forestillingen «Elva renner motsatt vei»

Medvirkende musikere og skuespillere er Tone Måøy, Paal Sandø og Terje Tranaas (Foto: Tore Sætre)

NAMDALSEID

Neste uke er det Kulturuke der elever i skolene i Namdalseid har mange aktiviteter på dagtid. Men det er også flere arrangementer som er åpne for både unge og voksne blant annet kommer musikkteatret «ELVEBLEST» med Paal Sandø sin forestilling «Elva renner motsatt vei». Denne blir framført i kafeen i Namdalseid samfunnshus tirsdag 30. oktober klokka 19.00.

Stykket er basert på kystkvinnene som lever med fiskere der de hele tiden føler på usikkerheten. Det handler om å vokse opp på kysten, både på godt og vondt. Hovedpersonen er Julie, spilt av Tone Måøy, har et sterkt forhold til bestemoren som har «formet» henne. Julie har opplevd mye og er både sterk og sårbar, men med alvor og humor tar hun et oppgjør med likegyldighet, holdninger og avundsjuka. Forfatter Paal Sandø har hentet stoffet og karakteren fra sitt eget liv.

– Jeg har hatt flere møter med kystkvinner, sterke kvinnfolk som ser livet i perspektiv og som tør å være ærlige. De erfarer kjærligheten, tausheten og fortvilelsen, men det er også masse humor. Julie-rollen har levd før og vokste opp i ei tid der alt var tungt. Skal rett tro hva Julie ville ha sagt dersom hun hadde levd i dag? sier forfatter Paal Sandø.
Aktører
Forfatter Paal Sandø har regien i stykket «Elva renner motsatt vei» og han spiller også «Røsten», Tone Måøy er Julie, musikken er skrevet av Terje Adde og musiker er Terje Tranaas.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse