Barnebarn, friluftsliv og strikking opptar butikksjefen

Butikksjef Ellin Setter med noen av sine medarbeidere, t.v. Venke Sverkmo, Elin Bolkan Vold, Endre Dolmseth og Emil Slørdal

NAMDALSEID

Når man går inn døra på coop Marked på Namdalseid blir man møtt av trivelig betjening og butikksjef i en flott dagligvarebutikk. Denne dagen var Ellin opptatt med å pakke appelsiner i passe store turposer.
– Det er appelsintid nå, smiler butikksjef Ellin Setter.

På coop Marked Namdalseid er de til sammen ni ansatte, da med vaskere og betjening.

– Du har jobba mange år her på butikken?

– Jeg begynte å jobbe her i 1981 og siden 2008 har jeg vært butikksjef på coop Marked Namdalseid. Denne jobben trives jeg med og jeg har flinke og trivelige medarbeidere rundt meg. Bygdafolket er flinke til å støtte opp om den lokale butikken sin, noe vi er veldig glade for, sier butikksjef Ellin.

– Hva gjør du når du ikke er på jobb?

– Butikken tar jo selvsagt mye tid, men vi, Jostein og jeg, er så heldige å ha tre barnebarn som vi koser oss mye med. To bor like i nærheten og ei jente bor i Bergen. Det blir noen trivelige turer til de også. Stor stas det, smiler Ellin.

For en tid tilbake kjøpte Ellin og Jostein seg ei hytte ved Holden i Verran og dit går turene så ofte det lar seg gjøre.

Ellin og Jostein trives på «Mekalstu» ved Holden. (Foto: Privat)

– Friluftsliv på fjellet og hytta «Mekalstu» ved Holden er liksom stedet når anledningen byr seg. Denne hytta er fra 1962 så vi har en god del restaurering med etterisolering og vedlikehold på den. Sånn er det bare. Strikking er jeg middels++ interessert i så «bonningen» er ofte med på hyttetur også. Fiske blir det selvsagt litt av, men en tur på en eller annen topp er herlig. Nå gleder jeg meg skikkelig til det blir bart opp til Våttåheia, dit har det blitt mange fine turer, sier en smilende butikksjef Ellin Setter.

 

– Det er appelsintid nå, smiler butikksjef Ellin.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse