Nytt styre med entusiasme i blikket!

Årets styre i Sisu 4H: Elvira Sverkmo, Hanna Høgden, Elea Sotberg-Hanssen, Emil Altin Bondø og Sandra Eldnes. (Trine Warmbro Brørs var ikke tilstede).

Sisu 4H i Namdalseid starter nå opp med aktiviteter for 2019. Styret er godt i gang med å planlegge det nye året, og de er ivrige etter å tilby gode og artige aktiviteter til medlemmene.

 

4H er for alle

-Det er sosialt og lærerikt å være med i 4H, forteller leder Trine Warmbro Brørs. –Vi kommer til å ha månedlige medlemsmøter, og så legger vi vekt på å ha aktiviteter som medlemmene synes det er moro å være med på.

Trine forteller videre at alle er velkomne som medlemmer i 4H. Noen har vært med før, men falt av underveis. –De er hjertelig velkomne tilbake til klubben! Alle fra fjerde klasse og eldre kan komme for å finne ut om 4H er noe for seg.

 

Årets styre

I 4H er hovedregelen ”å lære ved å gjøre det”, og det betyr blant annet at de som styrer klubben er ungdommene selv. De som er valgt inn i styret planlegger, gjennomfører og tar avgjørelser hvor de voksne klubbrådgiverne kun bistår ved behov.

Årets styre er:

Trine Warmbro Brørs – leder
Hanna Høgden – nestleder
Sandra Eldnes – kasserer
Elvira Sverkmo – sekretær
Emil Altin Bondø – styremedlem
Elea Sotberg-Hanssen – styremedlem

 

Årsplan for 2019

Dette er en fin og entusiastisk gjeng! De har hatt årets første styremøte og der ble de enige om en årsplan.

Det starter med prosjektvalgmøte 22. januar. – Her er det bare å møte opp for å se og få informasjon for alle som er interesserte, forteller Hanna entusiastisk. Hun starter på sitt femte år som 4H’er.

Første helgen i februar drar klubben på tur til Langvassheimen. Sandra og Hanna er ivrige når de forteller om denne turen. Dette er en tradisjon som medlemmene setter stor pris på. –Alle på skolen fra fjerde klasse og eldre har fått informasjon om dette, forteller Sandra og Hanna. –Det er bare å bli med i klubben, så får de bli med på tur!

Elea har vært med ett år som aspirant, og begynner nå på sitt andre år. Hun gleder seg spesielt til at klubben skal på tur til Rypetoppen i Meråker. –Dette var veldig moro i fjor!

Emil og Elvira er juniorer, og de forteller at i april skal klubben arrangere aspirantkveld og juniorkveld. –Det skal vi snakke mer om på medlemsmøter for å finne ut hva medlemmene har lyst til å gjøre på disse kveldene.

De forklarer at medlemmene som er 10 og 11 år er aspiranter, de mellom 12 og 14 år er juniorer, og de mellom 15 og 19 år er seniorer.

Styret i Sisu 4H har enda flere planer for året, og de som kommer på prosjektvalgmøte 22. januar får vite mer der. Klubbrådgiverne som fungerer som veiledere og medhjelpere for styret og klubben er i år Gro Warmbro Brørs, Trude Sandstad Eldnes, Inger Dahlum Høgden og Monica Sotberg.

Trine forteller at det koster 600 kroner i året å være medlem, og så er det halv pris for søsken. -4H er veldig sosialt og lærerikt. Vi har det veldig moro sammen, legger hun til!

-Og det som er ekstra bra med 4H er at oppgaven man skal ha i løpet av et år skal basere seg på noe man er interessert i, så da kan man gjøre ekstra mye av det man liker godt, sier Trine med et stort smil!

Trine Warmbro Brørs har vært med i styret i 4H tidligere, og er nå leder. Her fra høstfesten 2018.

 

En supermotivert gjeng!

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse