Fotballen er rund og den ruller selv om det er sommerferie

Egge J17; Julie Hallås nummer to f.h. i bakerste rekke, Dagrunn Ystad Derås kikker ned, nummer fire, og Ailin Åsegg nummer to f.h. i fremste rekke. (Foto: Privat)

HJØRRING/NAMDALSEID/EGGE

For mange er fotball den store hobbyen og lidenskap, fotball er bare helt topp. Det hører man blant unge fotballspillere som er veldig aktiv for mange deltar både på Storsjøcup i Østersund, Norway cup og noen er til og med i Danmark på Dana Cup.

Dana Cup i Hjørring er Danmarks største sportsarrangement og verdens mest internasjonale fotballturnering for ungdom. 1.100 lag deltar fra over 45 forskjellige land hvert år.
Mange lag fra Norge deltar også og fra Egge var det jenter 17 som hadde tatt turen dit. På det laget er det ikke bare jenter fra Egge og omegn som spiller, nei da, Eidbygger er med der det skjer.

– Vi er tre jenter fra Namdalseid som spiller på Egge J17 og vi var med til Hjørring i Danmark på Dana Cup i sommer. Det var veldig bra og vi møtte mange gode lag. Banene var flotte, men litt harde etter lang tørke. Vi spilte godt og ble puljevinnere og kom til åttedelsfinalen. Der møtte vi Lillehammer og da ble det stopp, sier en blid Julie Hallås.
At jentene utøvde god fotball og vant sin pulje viser resultatene 6-1, 8-0 og 2-0.

Det er bare å gratulere Egge J17 med de tre «Eideveitjan» Julie Hallås, Ailin Åsegg og Dagrunn Ystad Derås med flott innsats.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse