Sanger om livet, kjærligheten og hverandre; Thomas i kirka

Thomas Brøndbo hadde mange kjente sanger på sitt program i Namdalseid kirke

NAMDALSEID

Thomas Brøndbo har turnert med kirkekonserter i mange kirker før jul, og tirsdag kveld var han å høre i Namdalseid kirke. Der skapte han god stemning med egne sanger og sanger av flere kjente artister.
– Selv om vi går mot lysere tider blir det litt sånn «Sanger i mørketida». Med sanger om livet og hvor viktig kjærligheten er. Tenk gode tanker om hverandre og ta vare på fellesskapet, sier den folkekjære artisten.

To enkle lyskastere, et piano, et enkelt lydanlegg og en fantastisk artist, det måtte bare bli god stemning i kirka. Thomas hadde et lett repertoar som fenget alle og han fikk med seg publikum der han ville. Han presenterte egne sanger; Du sa æ var en drøm, Amalie og Skrift i sand, og flere sanger av Åge Aleksandersen som Skin sola og Terje Tysland sin sang Gla i dæ.
Storslageren fra 1969 med The Hollies – He Ain’t Heavy, He’s My Brother og Odd Nordstoga sin melodi Ein farfar i livet, (Thomas brukte bessfar) var også på menyen. Thomas hadde planer om å avslutte kvelden med Alf Kramer melodien Din tanke er fri, men de nesten 60 tilhørerne ville ha mer. Han måtte bla fram en sang til fra lista si og Sven Ingvars Två mørka øgon, i et tempo som gjorde seg i kirka, ble en verdig avslutning på en flott konsert. Den melodien «var med» lenge etter konserten den.

Det var ikke bare sangen og musikken som gjorde stunden i kirka så fin, det var hele opplegget til Thomas Brøndbo. Gode og lattermilde historier bandt programmet sammen til ei fantastisk fin musikkopplevelse i Namdalseid kirke tirsdag kveld.

– Thomas er en alminnelig og folkelig artist. – Det var ei god stund i kirka og vi fikk skikkelig senket skuldrene. – Dette var kjempeflott, herlig med noe annet, livat og lett med litt alvor innimellom. – Vakkert, og kjekt å få høre igjen mange kjente melodier, dette er noen av utsagnene fra publikum.
– Jeg stortrivdes her i kveld og jeg kommer gjerne tilbake, sa Thomas Brøndbo.
Namdalseid menighetsråd var arrangør.

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse