Kom og bli inspirert på Frivilligforum 2018

Namdalseid frivilligsentral arrangerer sitt årlige frivilligforum. Dette er åpent for alle som er engasjert i bygda. Som frivilligsentralen skriver: -Kom på vegne av ditt lag/forening, eller kom som deg selv som engasjert innbygger!

Frivilligforum arrangeres på gammelbiblioteket (inngang via samfunnshuset) mandag 12. februar kl 19.00-21.30. Det er gratis inngang og servering for alle.

Årets inspirasjonsforedrag blir holdt av en dame fra Ørlandet. Hun heter Hanne Falstad og jobber i NHO. Hun har opplevd selv hvordan det er å flytte tilbake til et lite sted, og kommer til å snakke om og inspirere oss med sine egne erfaringer rundt det å bo i et lite samfunn. Som hun selv sier: -Hvilke store muligheter som ligger i et lite samfunn.

Hennes vinkling på foredraget er «Ikke spør hva Namdalseid kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Namdalseid!»

Det blir servering etter foredraget, og interne kilder sier at det blir bløtkake og ost&kjeks, samt kaffe og te.

Frivilligforum skal også være et møtested hvor innbyggerne kan diskutere og komme med innspill, og på årets frivilligforum er temaet «Frivilligsentralen  2025«. Med dette ønsker frivilligsentralen at bygdafolket ser fremover og tenker på hva de vil at frivilligsentralen skal være for bygda vår på lang sikt. Spesielt etter kommunesammenslåingen. Vi vet hva vi har i dag, vil vi være med på å utvikle bygda vår enda mer?

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse