Barna i fokus på Lensmannsgården

Kunstutstilling med glasskunst laget av barn på Sommeridyll.

KORSEN

Denne helgen har barna vært i fokus på Lensmannsgården. Med ”barnas helg” har de hatt engleverksted, barnevennlig mat på helgemenyen og kunstutstilling av glasskunst laget av barn på Sommeridyll.

-Vi ville ha barnevennlig mat denne helgen, forteller Anna Solum. -Pannekaker er alltid populært, og så har vi en god og mild tomatsuppe som selvfølgelig er hjemmelaget. Sist helg hadde vi seigryte, så det er kanskje ikke det som appellerer mest til barn, sier hun med et smil. -Vi prøver denne varianten når vi også har andre aktiviteter spesielt rettet mot barna.

Engleverkstedet var basert på gjenbruk, og kreativiteten kunne utfolde seg rundt hobbybordet. Englene fikk bli med hjem.

Kunstutstillingen denne helgen var resultatet av barnekunsten som ble laget på Sommeridyll. Dette måtte jo brennes i etterkant, så derfor ble det ikke ferdigstilt den gangen. Bildene ble nå utstilt på Lensmannsgården og utgjorde en veldig flott og dekorativ vegg. Barna kunne denne helgen hente bildene, og er det noen som vil hente sine bilder senere så er det bare å stikke innom i åpningtiden.

-Dette med ”barnas helg” var noe vil ville prøve ut, forteller Ane Alti. –Vi ville se om det slår an og da vil vi gjøre mer av det. Nå har vi planlagt å ha juleverksted hvor barna kan få lage julegaver i glass. Dette blir søndag 18. november, og det blir mer info på facebooksiden vår om dette.

Anna hadde pannekaker og tomatsuppe på menyen denne helgen.

 

Elea Sotberg-Hanssen og Thalia Benedicte Fossli stakk innom på engleverksted. Ane gir de gode tips og inspirasjon.

 

Gjenbruk var fokus på engleverkstedet.
Her er engler i mange fasonger og utgaver. Fantasien har ingen grenser og ingen vet hvordan englene egentlig ser ut!

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse