Skal du/dere på helgatur og mangler utstyr? BUA Namsos har løsningen

Første utlevering av utstyr fra BUA Namsos på Namdalseid. Fra venstre leder Namdalseid frivilligsentral Monica Sotberg, Elin Måøy, fra Namsos frivilligsentral Kjell Inge Aas, Morgan Måøy og Erlend Gystad (Foto: Svein Tore)

NAMSOS/NAMDALSEID

BUA er en nasjonal ideell organisasjon som jobber for at barn og unge skal få mulighet til å prøve flere og mer varierte aktiviteter. Det gjør de ved å gjøre det enklere for deg å låne utstyr til sport og friluftsliv. Bua Namsos drives av Namsos Røde Kors og Namsos frivilligsentral, og ligger på havna i Namsos med adresse Verftsgata 26.

BUA Namsos har gratis utlån av alle slag turutstyr og dette er noe alle i Namsos kommune kan benytte seg av. Bua har utstyr til tur, lek, idrett, musikk og moro! Har du barn som vokser så fort at de stadig vekk må ha nytt utstyr? Har du lyst til å teste ut en aktivitet før du bestemmer deg for å kjøpe eget utstyr? Mangler du utstyr til en aktivitet på skolen eller liknende?
Nå er det mulig å få levert utstyret til Namdalseid. Lag/foreninger kan låne utstyr til fellesbruk ved arrangementer.

Hvordan låne utstyr for uthenting på Namdalseid
Gå til nettsiden for å se hva de har til utlån: www.bua.io/bua-namsos og velg «finn utstyr».
Send SMS til Bua Namsos for å bestille det du ønsker. Telefon: 948 19 090.
Oppgi navn, fødselsdato, adresse, telefon, antall og størrelse (skostørrelse, høyde) ved bestilling. Ved lån av alpin-utstyr, må også vekt oppgis. De pakker og gjør klar bestillingen din. Husk å oppgi at du vil ha utstyret levert til Namdalseid.

  • Første gang du låner må du vise ID. Du kan sende et bilde av ID til telefonen til Bua:
    948 19 090.
  • Lånere under 18 år må ha en som kan være ansvarlig låntaker, eller et utfylt fullmaktsskjema fra den som skal stå ansvarlig.
  • Utstyr som er bestilt vil bli tatt med til Namdalseid hver onsdag hvor det kan hentes i/ved klubbhuset til Namdalseid IL mellom klokka 18.00 og 19.00.
  • Låneperiode er 1 uke. Innlevering av utstyr på samme tid og sted uka etter.
  • Bestillinger må være gjort innen klokka 14.00 tirsdagen før utlevering.

– Vi håper dette er et tilbud som er til glede og nytte for alle som bor i Namdalseid, og spesielt barn og unge, sier leder i Namdalseid Frivilligsentral Monica Sotberg.

De som samarbeider om å organisere utlevering og innlevering på Namdalseid er Namdalseid IL, Namdalseid Røde Kors og Namdalseid frivilligsentral. Hvis man har spørsmål om opplegget på Namdalseid så kontakt Monica Sotberg i Namdalseid frivilligsentral på telefon 479 00 191.

Husk gjeldende smittevernregler ved oppmøte.

Kjekt tilbud
Første utlevering av skiutstyr på Namdalseid er utført og det var fornøyde kunder som tok imot.

– Kjekt å få låne utstyr i stedet for å kjøpe nytt for noen helger i året. Kanskje synes vi ikke om å kjøre alpint heller, dette er bare et helt supert tilbud, sier Erlend Gystad som hentet alpinutstyr til familien.

Kjell Inge Aas fra Namsos frivilligsentral sier at de også har utlån av skøyter og at de nettopp har gått til anskaffelse av skøyteslipemaskin.

Driftsleder Bua Namsos Endre Åstrand har mye utstyr å låne ut. (Foto: Monica Sotberg).

 

Daglig leder i Namsos frivilligsentral Sissel Thorsen byr også på musikkinstrumenter. (Foto: Monica Sotberg).

ET UTVALG AV DIVERSE UTSTYR FRA BUA NAMSOS: (Foto: Monica Sotberg).

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse