Nåva ungdomsklubb åpner for høstsesongen!

NAMDALSEID

Fredag 20. oktober åpner dørene for høstsesongen på Nåva ungdomsklubb. Her vil ungdommene bli møtt med en god del oppgraderinger siden sist! Ungdomsklubben vil gjerne vise frem dette for å si takk for alle bidrag som har kommet inn til klubben!

Tidligere i vår var det et stort lokalt engasjement da ungdomsklubben la ut en SPLEIS for å samle inn penger til nytt utstyr. Resultatet av dette er at det har kommet på plass både nytt biljardbord, nytt bordtennisbord og en stor airhockey. Det må nevnes at dette ikke har gjort seg selv. Siri Anzjøn med familie har lagt ned mange dugnadstimer på klubben.

Nåva ungdomsklubb var også heldige mottakere av tilskudd fra Sparebank 1 SMN, og for disse midlene har klubben kjøpt en ny stor TV med høytaleranlegg.

Huseier, ved teknisk avdeling i Namsos kommune, har malt en del vegger og hjulpet til med montering av TV. Toalettene vil også få en oppgradering ut over høsten.

Nå kan ungdommer glede seg til ungdomsklubb hver fredag fremover. Åpningstiden er kl. 19.30-22.30.

Foreldre oppfordres til å fremsnakke dette fritidstilbudet til sine ungdommer! Ungdomsklubben er for 8. klasse og opp til 18 år. Siste fredag i måneden er klubben også åpen for 7. klasse.  Det er gratis inngang.

Facebookgruppe

Ungdomsklubben har en facebookgruppe for de som bruker klubben. Det gjelder både ungdommer og foreldre. Her blir det annonsert informasjon om hva som skjer på klubben, så det lønner seg å følge med. Klikk på linken for å gå til gruppen: www.facebook.com/groups/navauklubb/

Juniorkvelder

Det kommer også til å bli enkelte juniorkvelder. Da er ungdomsklubben åpen kl. 17.30-19.30 for 4. til 7. klasse. Den første vil være fredag 24.november. Videre er det planlagt juniorkvelder 16. februar og 19. april.

Juniorkveldene blir også annonsert på facebookgruppen til ungdomsklubben.

Juniorene trenger ikke ha med seg foreldre på ungdomsklubben.

Foreldrehjelp

Ungdomsklubben er foreldredrevet, og det er en generell oppfordring til alle foreldre (og ellers andre voksne som vi bidra) om å hjelpe hverandre med å ta en vakt innimellom. Ta kontakt med Siri Anzjøn om dette (telefon 41 66 72 11).

Ny stor TV som er finansiert med samfunnsutbytte fra Sparebank 1 SMN. Tusen takk for støtten!
Dartskiven har fått ny plassering.
Gardiner deler nå av lokalet slik at de som ser film blir litt for seg selv (og omvendt).
Geir Rasmussen, Kjell Anzjøn og Andreas Kaldal har vært gode hjelpere når alt det nye utstyret skulle monteres.
Bordtennisbordet nesten ferdig montert her.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse