Spennende konferanse for frivillige i regi av frivilligsentralene

Er du en av de mange frivillige rundt omkring så har du nå muligheten til å bli med på et spennende arrangement! For første gang går flere frivilligsentraler i Namdalen og omegn sammen om å arrangere en frivillighetskonferanse.

Frivillighetskonferansen 2018 avholdes i Namsos samfunnshus lørdag 10. november kl 12.00-17.00.

Sissel Thorsen som er daglig leder av Namsos frivilligsentral forteller at dette kommer til å bli en spennende og inspirerende konferanse. –Det er åpent for alle som driver med frivillig arbeid uansett organisasjon, forteller hun.

Sissel forteller videre at dette er et samarbeidsprosjekt mellom flere frivilligsentraler. Sammen med Namsos er blant annet Namdalseid, Skage, Vikna og Flatanger med. Flere frivilligsentraler kan også bli representert hvis de melder seg på. -Det er positivt å gå sammen om et større arrangement for da får vi gjerne til mer også, sier hun.

Knut Flåtter som er daglig leder av Skage frivilligsentral mener at dette er viktig for frivilligheten. –Dette skal være til nytte for alle de frivillige som står på for sitt nærmiljø år etter år, og som kanskje ikke får så stor oppmerksomhet i det daglige. Vi håper at mange frivillige vil benytte seg av dette tilbudet vi nå gir.

Han forteller videre at mange frivillige er tilknyttet en frivilligsentral, men at en stor gruppe frivillige kommer via lag og foreninger, og dette er en konferanse for alle. –Et slikt arrangement ser vi på som en viktig faktor for å motivere og gi frivillige en påskjønnelse for det arbeidet de gjør.

Monica Sotberg i Namdalseid frivilligsentral informerer om at påmeldingsfristen er satt til 1. oktober. –Det er godt over en måned før arrangementet skal avholdes, men når vi skal leie inn foredragsholdere og bestille mat er det viktig for oss å ha kontroll. Frivilligsentralene har dessverre ikke økonomi til å ta noen risiko.

Det er et spennende program de har snekret sammen. De byr på et forrykende inspirasjonsforedrag av ”Galskaperne i Hasselvika”. Dette er en gjeng som helt frivillig bruker kreativ galskap, humor, mot og fantasi til å skape en lystigere hverdag og latter hos oss selv og våre medmennesker. De må bare oppleves! Videre blir det både bespisning, mingling og nyttige diskusjoner.

Eldri Sivertsen Trana som er daglig leder av Flatanger frivilligsentral er entusiastisk og forteller at hun allerede har flere frivillige som vil være med!

Monica forteller at de som vil melde seg på kan kontakte sin frivilligsentral, eller så kan de gå til en registreringsside som ligger på Namdalseid frivilligsentral sin hjemmeside. Monica påpeker at denne registreringen er for alle, uansett hvor de bor. Det er bare praktiske årsaker til at det ligger på Namdalseid frivilligsentral sin hjemmeside.

Gå hit for registrering: www.namdalseid.org/konferanse

De har også opprettet ett arrangement på facebook. Gå hit for å se arrangementet: www.facebook.com/events/1366745830136624/. Lik og del oppfordrer Sissel entusiastisk!

Er du nysgjerrig på hva «Galskaperne» er for noe kan du ta en titt på hjemmesiden deres: galskaperne.no.

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse