Krafttak mot kreft; i år går pengene til forskning på kreft med spredning

Pressebilde fra Kreftforeningen; Krafttak mot kreft, (Foto: Astrid Waller)

NAMDALSEID

Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon og vår felles store dugnad i kampen mot kreft. I 2022 samler vi inn penger til forskning på kreft med spredning. Aksjonen i Namdalseid og på Statland vil foregå tirsdag 8. mars.

Får du en kreftdiagnose, er statistikken på din side: Tre av fire overlever kreft i Norge i dag. Men med kreften følger frykten for det som er enda verre. Det ene ordet ingen kreftpasienter eller deres pårørende vil høre: «Spredning».

For alle som har kreft med spredning, og for alle som er glade i dem, finnes det et håp: Du må bare leve litt til, og litt til og litt til. Pasientene sier at de holder ut, at de lever fra kontroll til kontroll. De orker å holde livsgleden og motet oppe, fordi de vet at kreftforskere i Norge og resten av verden hver eneste dag gjør store og små fremskritt som gir oss nye, bedre og mer treffsikre behandlingsmetoder. Det er disse forskerne og deres arbeid vi støtter i årets Krafttak mot kreft.

Gir du penger, gir du håp. Forskningen som gjøres i dag, kommer hele fremtiden til gode.

– I år er det slutt på bøsser og kontanter. Nå går innsamlerne med plakat som viser et VIPPS-nummer. Har man ikke VIPPS får man et kontonummer som kan benyttes. Selvsagt kan man bruke kontanter også, men da må innsamleren sende beløpet på sin VIPPS og kvittere med betalers navn når vedkommende ser på. Er man ikke hjemme legges infolapper ved døra, sier Gunnhild Kaldahl.

Du kan gi ditt bidrag til Eide sammen mot kreft gjennom VIPPS: 461015 (KMK Eide mot kreft) eller kontonummer 1503.07.66056 (Kreftforeningen)

Aksjonskomiteen for Eide sammen mot kreft er Ragnhild Westrum og Gunnhild Kaldahl.

TAKK FOR AT DU ER MED OG STØTTER EIDE SAMMEN MOT KREFT/KRAFTTAK MOT KREFT.

 

 

 

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse