Etter langtidsutleie er Lyngen Fjordhotell i gjenge igjen, 17.mai er det koldtbord

- Lyngen Fjordhotell åpner dørene igjen, sier Tor Åge Ingvaldsen

SJØÅSEN

Etter to og et halvt år med utleie til linjearbeidere og annet åpner nå Tor Åge Ingvaldsen Lyngen Fjordhotell i Sjøåsen.
– Det blir enklere å starte på nå med nye muligheter og god økonomi etter to og et halvt år med utleie til både kroatiske, norske linjearbeidere og NATO. Jeg håper å kunne skape arbeidsplasser og å gjøre noe med drifta her på Sjøåsen, sier Tor Åge.

17.mai blir første matservering på Lyngen Fjordhotell siden 2016.
– Vi mener at 17.mai er en fin dag å starte opp igjen og vi inviterer til koldtbord fra klokka 12. Her serveres både varm og kald mat, forteller Tor Åge.

Tor Åge Ingvaldsen ønsker velkommen til koldtbord 17.mai på Lyngen Fjordhotell.

Oppgraderte
I forbindelse med utleie av hotellet ble det stilt en del krav fra leietakerne som Lyngen Fjordhotell hadde inngått avtale med. Det innebar blant annet store oppgraderinger av deler av hotellet som romfløyen, dataanlegget, tv-anlegg, bad og nye kontorer i andre etasje.
– Nå er det igjen er muligheter til å leie lokaler/kontor til møter, kurs og konferanser da også med overnatting. Rommene, internett og tv-fasiliteter er betydelig oppgraderte i forbindelse med utleien som har vært. Har man behov for ei hotellnatt er det bare å ta kontakt. Arbeidsfolk fra forskjellige firmaer bor jevnlig her, det kan være folk fra underentreprenører på det nye skolebygget eller firmaer som har arbeidsoppdrag i området, sier Hotelleieren
Eier og ansatte på Lyngen Fjordhotell satser på å holde søndagsåpent i sommer.

Videre
Lyngen Fjordhotell ligger strategisk til både når det gjelder adkomst og beliggenheten ved elv, sjø og store fjellområder med gode fjellvatn og flotte naturopplevelser.
– Skoler med fiskerifag er her jevnt gjennom hele skoleåret med undervisning. Vi har jo Årgårdselva og Lygnin like ved og her er det muligheter for laksefiske og fjordfiske. Fjorden er jo kjent som en av de med flest fiskearter, så her er det livat når NM isfiske arrangeres, smiler Tor Åge.

Et hotell som ligger i et område rikt på muligheter til friluftsliv både til fjells og til vanns og attpåtil har et stort friareal rundt bygget, da er det fristende å tenke nytt.

– Vi har sendt søknad til kommunen om å etablere bobilpark så vi jobber mot det nå. Det er opp til kommunen å gi oss tillatelse, opplegget er klart. Her er det nært til service på bobiler, annen service, butikker, lokal mat er veldig nært, mange opplevelser på land og sjø, en ivrig padleklubb finnes, gode fiskemuligheter og kanskje kan det legges en sykkelsti i området. Mulighetene er mange og lysten til å skape noe er stor, planer har vi. Bobilparken avhenger av tillatelse fra Namdalseid kommune, sier Tor Åge Ingvaldsen.

 

Med utgangspunkt fra Sjøåsen er mulighetene mange til friluftsaktiviteter, her padling ved Finnvollvatnet.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse