Spennende planer i kodeklubben – husk påmelding!

Namdalseid kodeklubb melder om at de starter opp med et spennende opplegg nå i januar. Frem til påske vil de ha et todelt opplegg med noen kurskvelder med legorobot og noen åpne kvelder.

Legorobotkurset som kodeklubben nå tilbyr går over fire kvelder i januar og februar. Dette er for fjerde klasse og eldre. Det er strengt tatt ingen øvre aldersgrense, så ingen trenger å føle seg for gammel til å melde seg på. En legorobot er et «leketøy» som har så mange muligheter at man kan starte som 10-åring og fortsatt holde på langt opp i 20-åra. Og foreldre kan også bli ganske gira…

Praktiske opplysninger om legorobotkurset:

Kurset vil lære deltakerne å programmere en EV3-robot fra Lego Mindstorms. Robotene vil være ferdigbygde slik at kurset går rett på programmeringen.
Alder: 4.-10. klasse
Kursholder er Bjørn Sagmo fra Newton Namsos.

Kurset blir på gammelbiblioteket kl 18.00-19.30 på disse onsdagskveldene:
17. januar, 24. januar, 7 februar og 28. februar.

Påmelding innen fredag 12. januar til namdalseid.frivilligsentral@gmail.com, eller ta kontakt med Monica på telefon 479 00 191.

Praktiske opplysninger om åpne kodeklubbkvelder:

Kodeklubben har åpne klubbkvelder de onsdagene det ikke er legorobotkurs. Her kan alle fra tredjeklasse og eldre delta, og kodeklubben har flere ting som deltakerne får teste ut. I tillegg til legoroboter kan deltakerne lage spill i Scratch eller utforske micro:bits eller LittleBits som er små duppedingser med mange muligheter.

Første åpne kodeklubbkveld blir 31. januar, og mer informasjon blir lagt ut på kodeklubben sin facebookside: www.facebook.com/kodeklubbenNamdalseid/

Se et lite glimt om hvordan det kan være på kodeklubb: [embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=G24G8R0Lk0s[/embedyt]

Programmering lærer unge mennesker å TENKE. De får utløp for KREATIVITET, og det bygger SELVTILLIT.

Namdalseid kodeklubb drives av frivilligsentralen og engasjerte foreldre. De ønsker gjerne at flere kan involvere seg i driften slik at vi kan sikre videre drift. Det er alltid slik at det bra å være flere som kan dele på det. Ta kontakt med Monica på frivilligsentralen for å få mer informasjon (telefon 479 00 191).

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse