Spente førsteklassinger gledet seg til skolestart

- Gleder meg til å begynne på skolen, smilte Eldbjørg Furre Holtan. Hun kom sammen med pappa Stian Furre og mamma Sissel Stormo Holtan

STATLAND&NAMDALSEID

Nå er det slutt på sene kvelder og late morgenstunder, torsdag var det skolestart ved både Statland og Namdalseid skole. For noen var denne dagen den første i en ny epoke av livet.
Som alltid heises flagget ved skolene og på Statland ble første vers av Ja, vi elsker dette landet sunget.

Rektor Solgunn Ekker ønsket velkommen både til barnehagebarn, alle elever og lærere.

På Statland skole var det tre førsteklassinger, og spenningen var stor, med litt alvor i fjeset, men de gledet seg til skolestart.
– Nye skolesekker og penal har vi fått. Det blir artig å begynne på skolen, smilte de tre skolestarterne.
24 elever er det dette skoleåret på Statland skole og i år er det elever fra 1.-10. klasse.

Tre spente førsteklassinger på Statland skole, t.v. Martine Engen, Kasper Hågensen og Emil Andersen, her sammen med t.v. rektor Solgunn Ekker og kontaktlærer Tove Strøm Ottesen.

 

Første klasse ved Namdalseid skole, bak f.v. Jana Shahoud, Trym Vannebo Skevik, Audun Enoksen Stakset, Mie Malm Vågø, Linnea Elden Urtegård og Emilie Røthe Svendsen.
Første rad f.v. Margit Altin-Skulstad, Eldbjørg Furre Holtan, Ola Toldnes Kaldahl, Arn Lauvsnes-Heggdal, Adrian Myrseth, Malin Margrethe Rømo, Christina Ramberg Sandberg og kontaktlærer Hilde Mølnå

Historiske
13 spente førsteklassinger møtte på Namdalseid skole sammen med sine foreldre/foresatte. Her var også spenningen stor og rektor Trine Risan ønsket velkommen og de fikk hilse på rektor Trine Risan og kontaktlærer Hilde Mølnå.
– Dere ser flagget er til topps for dere og alle elever på skolen i dag. Det blir spennende og alle gleder vi oss, velkommen til skolestart, sa rektor Trine.
Etter navneopprop ble de stilt på ei rekke før innmarsj. Da var de i gang, og spente elever inntok sine respektive plasser i klasserommet.

Denne klassen er jo litt historisk da de er den siste klassen som begynner i Namdalseid kommune, de er den siste klassen i den gamle skolen og de er den siste klassen som blir tatt bilde av på denne plassen.

 

– Velkommen i første klasse Adrian, hilste lærer Hilde og rektor Trine.

 

– Velkommen i klassen Jana, hilste lærer Hilde og rektor Trine.

 

Flaggheisingen på Statland var det guttene i 10.klasse som ordnet.

 

Barnehagebarn, elever og lærere er klare for et nytt skoleår.

 

Så var det bare å gå til klasserom og barnehage.

 

 

Tegn frivillig abonnement!

Setter du pris på Lokalavisa Fjordtilfjord? Har du lyst til å støtte oss med et lite månedlig beløp?

 

Velg månedlig beløp
Betalingsdetaljer
 
 
 
 
 
Total  

 

Annonse
.
.

FLERE NYHETER

AnnonseAnnonse